Polecam (1) Jestem bardzo zadowolona. Pani stomatolog zna sie na rzeczy. Monika Profesjonalnie (1) Witam, naczytałem się odnośnie kanałowego leczenia (ból + zle wykonczenia,... Roman najlepszy gabinet w trójmieście! :) (1) leczę się w nim od paru lat. profesjonalna ekipa, którą można obdarzyć 100%... W.
Protetyka - dr Witold Stankius (1) Jestem bardzo zadowolony z efektów zabiegów stomatologicznych, a w... Jerzy z Gdańska świetne miejsce (1) Nie byłam u dentysty kilka lat, w końcu ból zęba doprowadził do tego, że nie... Kasia Alfred - opinia (1) Składam serdeczne podziękowania za wszystkie prace stomatologiczne z zakresu... Alfred Ortodontka (1) Polecam Panią Żak bardzo miła i profesjonalna ortodontka ! :) Tomasz Herzog POLECAM! (1) W krytycznej sytuacji szukałam dentysty w Gdańsku - Internet polecił mi dr.... asia Polecam w 100 % (2) Od zawsze bałam się stomatologów. Moje zęby były w opłakanym stanie, przez... Ola Lifting. (1) Jestem po zabiegach mezoterapii igłowej u pani doktor, to działa! Polecam. Barbara Pani Dr Katarzyna Rutkowska (1) Moja córka miała pusty w środku ząb do wyrwania. Dentysta polecił mi Panią... Hubert Wiloch Ulubiona Pani Doktor (1) Zostałam bardzo fachowo i szybko obsłużona, w trudnej chwili z mega bolącym... Agnieszka Szt. jest ok (1) Byłem pierwszy raz wrażenie bardzo pozytywne czysty gabinet profesjonalne... Mariusz84 niby fajnie, ale spodziewałem się czegoś innego (1) Zachęcony opiniami, udałem się z 4-letnią córką na wizytę adaptacyjną.... harvester Alicja Weronika - opinia (1) Bardzo polecam. Korzystam z usług Pani Asi odkąd mieszkam w trójmieście czyli... Alicja Weronika grupowe zakupy- wybielanie (2) Zakupiłam także razem z chłopakiem za pośrednictwem grupowych zakupów usługę... Malwina Super gabinet, profesjonalne zabiegi (1) Polecam serdecznie i z pełnym przekonaniem ten gabinet. W pełni profesjonalne... EPOWIR Dr. Żak (4) założyłam aparat w CURODENTAL u dr. Żak, muszę przyznać że obsługa na... pacjentka :) POLECAM WIZYTY W GABINECIE 'ARTDENT' (10) JESTEM WIERNA PACJENTKA OD 2 LAT. GABINET JEST W KAZDYM ASPEKCIE BARDZO... Dorota Michalczewska dobry stomatolog (1) w pazdzierniku bylem z polecenia kolegi na leczeniu 2 zebow,jedna... pacjent