rewelacyjne podejście do dzieci (1) Muszę powiedzieć że jestem zachwycona kliniką, indywidualnym podejściem... Mam 5-latki Nie byłam zadowolona z usługi (1) Na swoja kolej czekałam półtorej godziny, chodź byłam wcześniej umówiona. Gdy... NIezadowolona Od kilku lat niezmiennie zadowolony (1) Pani doktor zajmuje się moimi zębami od 6 lat i nigdy się nie zawiodłem.... Szymon
Polecam (2) wszystko bez zarzutu! Byłam kilka razy i za każdym razem borowanie odbyło się... FK sąsiadka - opinia (1) Fenomenalna obsługa. Polecam wszystkim, którzy panicznie boją się dentysty.... sąsiadka Wojciech - opinia (1) W internecie znalazłem informację na temat tego miejsca . Wcześniej nie... Wojciech Bardzo przyjemna atmosfera (1) W ramach kontraktu z NFZ usuwałam tam zatrzymaną ósemkę. Zabieg okazał się... Kasia Polecam (1) Polecam leczenie w tym gabinecie. Jestem zadowolony. Duży stres przed wizytą... Marek Dr Adam Wolniewicz jest moim dentystą od 17 lat! (1) Odkryłam go jako lekarza już w czasie jego studiów w Akademii Medycznej w... Marzena B. profesjonalne podejście i super efekty POLECAM (1) Pani doktor Anna Urbaniak, jest znającą się na rzeczy osobą. Bardzo szybko... zadowolona klientka Godny polecenia zakład i personel:) (1) Dzięki pani doktor Marii Kamieniak-Cichowskiej zaufałam,że można leczyć zęby... Brygida Baran doodi - opinia (1) Serdecznie polecam Klinikę Kryspin dent. Leczy się tam moja rodzina. Zaczęło... doodi Tak jak być powinno, czyli płacisz, wymagasz i otrzymujesz jakość (1) Trochę czekałem na wizytę ze względu na brak wolnych terminów, ale było... Adam Butowski polecam (1) synek Mikołaj ma trochę zębów do leczenia ale u pani Małgosi w gabinecie... platon jestem zadowolona (1) Polecam gabinet. Korzystalam z leczenia u kazdego lekarza. Mialam leczone... Katarzyna S Zdecydowanie polecam (1) Rewelacyjna Klinika, z bardzo nowoczesnym podejściem do pacjenta. Coś co z... Sylwia Polecam Pana Michała! (1) Niesamowicie sympatyczna atmosfera, zero stresu. Robiłam 2 zęby kanałowo + 3... bożena78 moja opinia o kryspin dencie (1) Brakowało mi górnej 4 i trochę to mnie szpeciło, szczególnie gdy się... kinga prawdziwe pogotowie (1) Zadowalam w sobotę wieczorem z bólem zęba i miałam obawę czy ktoś odbierze.... Owczar Bardzo miła obsługa i profesjonalni lekarze (1) Bardzo miła obsługa, odbierają telefony i chętnie informują. Lekarze bardzo... Anna