Brak bólu i pełen profesjonalizm (1) Podzielam wszystkie opinie na temat tego gabinetu. Trafiłam z ogromnym bólem... Agnieszka T Polecam! (1) Za namową znajomych skorzystałem z usług Dental Spa i nie żałuję! Miła... A polecam (1) Pani doktor jak każdy dentysta rozmawia z klientem jak ten ma całe ustrojstwo... Gosia
szczęśiwe zakończenie (2) Po 1,5 rocznym leczeniu u pani doktór Misiejuk z gabinetu ARTDENT w SOPOCIE... Danuta Sokolnicka Bardzo polecam gabinet DentiCo (1) W związku z planowanym założeniem aparatu ortodontycznego wybrałam się nie... Ania GORĄCO POLECAM (1) świetnie wyposażony gabinet,przemiła obsługa, indywidualne podejście do... Marcin z Sopotu Profesjonalna Pani Doktor (1) Wczoraj byłam na wizycie u Pani dr Anny Gołota , pełen profesjonalizm ,... K.M. O rentgenie tam nie słyszeli.... (2) Może i tanio, ale co z tego skoro diagnostyka jest niczym ze średniowiecza... Joanna Nikt inny nie zajrzy mi w ząbki (1) Do pana Tutkowskiego trafilismy z rodzina po najgorszej dentystce na swiecie... Sonia Tylko Poldent (1) Byłam u wielu kiepskich dentystów, aż w końcu, z ogromnym bólem trafiłam do... Małgorzata świetny gabinet godny polecenia ! (1) Dr Alicja Unger jest aniołem a nie dentystą świetna jakośc usług i ceny które... Kamila NIE POLECAM DR.BARWIŃSKA (1) ZAPISAŁAM SIĘ NA WIZYTĘ W CELU ZDJĘCIA KAMIENIA Z ZĘBÓW NA KSIĄŻECZKĘ... K.K. Fachowcy świetni ale podejście do pacjenta takie sobie (2) Pierwszy raz wyszłam od dentysty z płaczem ale nie z bólu, tylko złości i... Joanna MASAZ LOMI LOMI (2) WLASNIE SKORZYSTALAM Z MASAZU LOMI LOMI. SUPER. NAJPIERW ROZMOWA NA TEMAT... magda Gorąco polecam (1) Polecam.Super obsługa,pełen profesjonalizm.Dr.Wojtas to Fantastyczny... katarzyna dziecko (2) Musze odpowiedzieć Panu na temat negatywnego postu. Moje dziewczynki... Dor Kupry PORAŻKA (2) Brak profesjonalizmu. Po wizytach u Młodej Pani "Doktor" dziecko boi się... Marcin POLECAM!!!!!!!!!! (1) Po prostu super. Pani ortodontka - super (miła, przesympatyczna, zna się na... Ania doskonały stomatolog!!! (1) rzetelna, dokładna, w pilnej sprawie przyjmie nawet późnym wieczorem... ANNA Polecam w 100% (1) Witam. Wyrywałem zęba, a konkretnie 6-tke u góry. Zabieg odbył się szybko i... Jacek F.