nie polecam (1) źle wykonana plomba spowodowała u mnie zapalenie dziąseł; nie wszystkie... rap polecam! (1) nareszcie trafiłem do bardzo dobrego stomatologa; z czystym sumieniem polecam! rap Polecam każdemu, kto boi się dentysty! (1) Zwlekałam z pójściem do dentysty bardzo długo z powodu strachu. Zdecydowałam... em2
:D (1) Serdecznie polecam !!! Szybko, bezboleśnie...Dr Zarański to Coperfield... Ania dr. Jarząbek (1) Napiszę krótko. W końcu znalazłam najlepszego stomatologa w swojej... Monika p. dr Joanna Kujawska (1) Witam, jestem bardzo zadowolony z wizyty, zarówno ze względu na czas... Aleksander Szczesiak protetyka (2) Do dr Krupskiego trafiłem z polecenia znajomego.Solidny,konkretny lekarz a... Marcin szczerze polecam!!! (1) Bardzo polecam ten gabinet. Pani doktor Kasia jest cudowna! wizyta... pacjent M Wybielanie i usuwanie kamienia. (2) Witam wszystkich , skorzystałem z usługi wybielania w gabinecie Vis dent w... NIEZADOWOLONY Gorąco Polecam (1) Rewelacja, chodzę do Pani Doktor prawie 10 lat i nie zamieniłabym Jej na... Małgorzata Dr Niemkiewicz to super ortodontka! (1) Nie dosc ze jest przemila kobieta, swietna ortodontka dbajaca o swoich... pAti Polecam!!! (2) Świetna, miła i sympatyczna obsługa, a Pani Joanna Czylewicz to Skarb a nie... W ZAWODOWO (1) Dentystka jest niesamowita !Wyrozumiała ,Normalna ,Ludzka I Wie Co Robi... IZA Super! (1) Polecam kazdemu, kto czuje strach przed dentysta!! ja sie skutecznie tego... :D Edyta - opinia (1) Polecam Edyta Polecam Doktora Sulika (1) Leczę zęby w Dental Art od czterech miesięcy - jestem histeryczką i... Koniczyna Polecam (1) Bardzo nowoczesna przychodnia, polecam tym którzy mają poważne problemy. Dr... Pacjentka Polecam (1) Nie należe do osób które przepadają za wizytami w gabinecie stomatologicznym,... Michal Groupon jeszcze raz (1) Byłam u bardzo miłej Pani Doktor Gutowskiej - konkretna, wydaje się być... Katarzyna Zespół FAN-DENT - opinia (1) Bardzo żałujemy i czujemy się pokrzywdzeni wpisem,ponieważ doktor... Zespół FAN-DENT