TRoche drogo (1) Wszystko ok, mila obsluga, ale na pewno sa tansze kliniki. marzenka dobry protetyk (1) W zeszłym miesiącu w kryspin-dencie sprawili mi porcelanowy mostek. Jestem... Matylda Alina - opinia (2) Bez strachu, przyjemnie, życzliwie. Pani Doktor będzie moim stałym lekarzem... Alina
Jestem zadowolona :) (1) byłam na odkamienianiu i piaskowaniu. Ceny przystepne . Z usług korzystałam... ja dr Zarański = najlepszy lekarz na świecie (1) Po maskarze w innym gabinecie trafiłam na dr Zarańskiego i nie zamienię Go na... karo Rewelacja (1) Polecam! Takiej opieki stomatologicznej szukałam. Pełen komfort, bezstresowo,... em Rewelacyjny Stomatolog!!!! (1) Serdecznie polecam! Profesjonalizm w każdym calu i atrakcyjne ceny. Jestem... Karina Pełen profesjonalizm (1) Jestem bardzo zadowolona z wykonanego zabiegu powiększania ust. Zabieg... M świetne implanty (1) witam Na początku zeszłego roku w wyniku wypadku samochodowego straciłem obie... aleksander warzecha Znowu Groupon (1) Tak jak w 1 komentarzu. Piaskowanie i skalling - dramat - zabieg 10 minut,... Jędrzej Nadmierna skrupulatność (1) nadmierna skrupulatność Pan doktor należy do grupy stomatologów którzy są... Julia dr Jarząbek :) (1) Trafiłam do dr Jarząbka z polecenia mojej dentystki na leczenie kanałowe.... b. zadowolona :) T R A G E D I A ! ! ! (1) WYDAJE MI SIĘ ,ZE PROMOWANIE SWOICH USŁUG SŁUŻY PRZYCIĄGANIU KLIENTA A NIE... ANNA :) (1) Przyjaźń z gabinetem zawarłem dzięki kuponowi z grupera, na początku była... K2 polecam (1) W pracy tej Pani szczególnie doceniam delikatność przy postępowaniu z... Agnieszka Wyrywani zęba tylko dr Leszczek (1) Dzisiaj wyrywałam zęba u dr Leszka...i żyję dalej z uśmiecham...stres był od... mag Rewelacja (1) Do Pana Krzysztofa chodzę od początku jego kariery. Wczesniej leczylam się w... asia Dentaurus zdecydowanie nie! (1) Najlepiej będzie jeśli sam szef Dentaurusa - dr Jacek zajmie się wyłącznie... mn Nie polecam skalingu i piaskowania (1) Byłam na skalingu i piaskowaniu tydzień temu, a do dzisiaj bolą mnie dziąsła... Ola Rewelacja (1) Gorąco polecam wszystkim! Andrzej Mróz- który bał się den