Super (2) Byłam z małą córeczką i Pani doktor była super. Mała wogóle się nie bała, sam... Muriana pozdrawiam, polecam (1) Trafiłam do Cadentu kilka miesiecy temu, mimo ze chodzilam do dentysty,... M.K. W Trójmieście nie ma lepszych stomatologów (1) Polecam zarówno dr Jarząbka jak i dr. Komorowskiego. Od trzech lat jestem... Maciej Czajkowski
Zadowolona, warto skorzystać! (2) Miałam powiększane usta przez panią Doktor, zabieg był bezbolesny, bo pani... Justyna Przesympatyczna Pani Doktor! (2) Jestem zachwycona obsługą klienta przez panią Doktor. Jej profesjonalne... Asia polecam (1) polecam anna dziękuję! (1) jestem pod wielkim wrażeniem zarówno gabinetu jak i usług. z przyjemnością... katarzyna polecam! (1) goraco polecam - szczególnie wszelkim lękliwym oraz dzieciom! pana krzysztofa... misstery Bardzo polecam (1) Jestem pod wrażeniem, jaki zrobiła na mnie i dziecku Pani doktor.... Mama 7 - latka Justyna - opinia (1) Miła i fachowa obsługa , dobry sprzęt do wybielania zębów oraz przystępne... Justyna Tylko tam !!! (1) Moja 5-cio letnia córeczka jest zachwycona.Mimo poważnego ubytku nawet nie... Mama Roksanki Kryształek na zębie (2) Tanio i szybko przyklejony kryształek.Miła i fachowa obsługa polecam gorąco. beti Polecam - wyśmienity gabinet (1) Bardzo podoba mi się gabinet: nowoczesny i przyjemny. Tylko kilka chwil... A. Kot-Wasik kolejna zachwycona :-) (1) Jeśli Wasze dziecko miało kiedykolwiek niemiłe doświadczenie ze... Zadowolona mama pani Hanna Zagalska jest super lekarzem (1) pani Hanna Zagalska jest super lekarzem stomatologiem polecam serdecznie... karolina pacjentka (1) Profesjonalistka od A do Z. Zagaduje pacjenta tak bardzo ze nawet nie wiemy... g Polecam! (1) Najlepszy dentysta na świecie! Koniec z lękiem i niedoleczonymi zębami. Leczę... Ania Paweł K. - opinia (1) Bardzo nie lubię odwiedzać gabinetów dentystycznych. Zawsze wiązało się to z... Paweł K. profesjonalnie i sympatycznie (1) Czas oczekiwania na wizyte megakrótki, panie recepcjonistki przesympatyczne,... sierotka Fuszerka - kupon grupon skaling + piaskowanie (1) Wykonuję regularnie te zabiegi z powodu aparatu ortodontycznego i mogę... Hose