POLECAM!!!! (1) Chodzę do przemiłej dr-Pani Irenki od pewnego czasu , i polecam wszystkim... Jolanta SUPER! (1) Pani Katarzyna Rutkowska - chirurg, stomatolog – po prostu bajka! Pani... Sylwia POLECAM !!! (4) Gorąco polecam tą klinikę, zwłaszcza dr Hanię ( z innymi lek nie miałem do... Robert
o zgrozo! (1) (...) Poza tym co to za zwyczaj pytać klienta - czy jeszcze Pani... Karolina POLECAM (1) Muszę powiedzieć, że po odwiedzinach w wielu gabinetach lekarskich, nareszcie... Kazimierz Polecam (1) Prawda jest taka jeśli ktoś ma kasę to polecam na 100% będziecie zadowoleni... mama POLECAM CLIDENT! (1) Pani Marzena jest przeciwieństwem stereotypowego stomatologa. Rewelacyjna... ZADOWOLONA PACJENTKA Polecam (1) Najlepsza obsługa z jaką się spotkałam.Mili i profesjonalni .Szczególnie... K.Joniuk Nie polecam (1) Lekarz z powołania to taki, dla którego na pierwszym planie jest dobro... Ela Gabinet warty polecenia (1) Bardzo dobra i miła obsługa. Ceny OK. Polecam. Sebastian Super dentystka! (1) Od trzech lat powierzam swoje zęby (zabiegi, kontrole) pani doktor i jestem w... Paweł Bardzo profesjonalnie i do tego sympatycznie! (1) Jestem bardzo zadowolona z usług w tym gabinecie. Profesjonalnie, szybko i... AN polecam!!!! (1) naprawdę polecam!!! Dr Krupski podciął mojemu synkowi wędzidełko pod... Agnieszka Polecam wszystkim matkom (1) Jeżeli masz problem z ząbkami twojego dziecka to nie znajdziesz lepszego... Elżbieta Szewczyk Rewelacja dla całej rodziny. (1) Polecam polecam polecam. Najpierw poszłam z córką, dr Ewa Piosik świetnie się... Marta K Najlepszy stomatolog! (1) Krótko, zwięźle i na temat: dr Rzemieniuk to najlepszy specjalista w swoim... M. zaufałam i nie żałuję (2) Jestem ofiarą dentystycznej "opieki" stomatologów, zaufałam Pani Misiejuk,... Danuta Sokolnicka Czuje sie super (2) Piaskowanie rewelacja. Zeby jakby bielsze, gladkie. Gabinet polecam szczerze. Krzysztof najlepszy gabinet w jakim byłam (1) Jestem bardzo zadowolona z wizyt u Dr Agnieszki, zawsze miła, uśmiechnięta i... Bardzo zadowolona pacjentka Świetnie! (1) Dziś nagle zaczął mnie boleć ząb. Jeden telefon i już byłem umówiony za pół... Bartek