nic lepszego na problemy z dziaslami (1) polecam zwlaszcza osobom z problemami takimi jak parodontoza...zabiegi... roza Drogo i kiepska jakość usług (1) Postanowiłem sprawdzić jakość ich usług, kupiłem więc kupon zniżkowy na... Szymon WSPANIALE (1) Wyznawałem zgubną filozofię: nie boli - nie idę. Moim najgorszym problemem... Łukasz O.
zdecydowanie polecam (1) szczerze polecam ten gabinet.Pani Agnieszka to swietna profesjonalistka, o... Elzbieta Zygmuntowska kolor (2) fatalnie dobrany kolor korony,wmówiono mi, że jest ok. Potem zdecydowałam sie... dora Polecam !!! (1) Zdecydowanie polecam ! Wczesniej robilam sobie mostek w innym gabinecie.... Joanna super (1) Wspaniała Pani Doktor z ogromną cierpliwością do dzieci. Polecam gorąco !!! Marta polecam (1) pelny profesjonalizm, bez bólu, bardzo delikatnie. jacek :) (1) co do cen to nie wypowiadam się, ale scaling zrobiony bosko :) polcam Łukasz excellent (1) Had a lot of work done there and the quality of work, the patience, the... an expatirate living in Sopot Doskonały Stomatolog - Polecam! (2) Miałam w gabinecie u dr Kurbana wykonywany zabieg czyszczenia zębów... ALICJA Polecam wszystkim (1) Profesjonalna,fachowa i bardzo sympatyczna obsługa. Ceny ok. niunia suuuuper Gabinet (1) DentiCo Stomatologia przy ulicy Kołobrzeskiej 5/7 w Gdańsku to profesjonalne... Zbigniew Iwaniuk polecam (2) fachowo, rzetelnie i dokładnie, a do tego wszystkiego jeszcze miło,... Marta cudowne podejście do dzieci (1) U dr Dominiki leczy zęby cała moja rodzina.Wszyscy są zadowoleni z... Dorota super gabinet (1) Serdecznie polecamy gabinet Dentico! Jesteśmy pacjentami Pani Dr Jowity od... Kasia i Emil super (2) Dzis skorzystałam z usług tej kliniki i jestem bardzo zadowolona! Przemiła... marta ZERO STRACHU (1) W zasadzie nie mam nic do dodania - jedynie glosno moge zaapelowac do... JuzSieNieBoje Zdecydowanie polecam (1) Setki gabinetów mamy w trójmieście, ale naprawdę warto tutaj zajrzeć.... Gosia. Chirurgiczne usuwanie zębów (1) Przy wyborze gabinetu kierowałam się w głównej mierze opiniami z Internetu.... M.