Weronika L - opinia (1) Nie spodziewałam się, że będę kiedyś tak dobrze wypowiadać się o wizytach u... Weronika L Gabrielle Schneider - opinia (2) Dziękuje bardzo Doktorowi Robertowi Burdachowi za śliczny uśmiech!!! Gabrielle Schneider Joanna - opinia (2) "Pan Robert to lekarz, którego warto polecić każdemu, kto pragnie mieć piękny... Joanna
jd - opinia (1) zdecydowanie polecam! mialem u dr Michała wykonywany implant w szczęce,... jd Ewelina - opinia (1) Panicznie bałam się wizyty u dentysty, teraz chodzę z uśmiechem na twarzy,... Ewelina Maria - opinia (1) Super usługi, polecam wszystkim Maria Adam - opinia (2) Korzystam z usług już od wielu lat i nigdy nie miałem żadnych problemów. Adam D. - opinia (1) Profesjonalne podejście do pacjenta. D. Mariusz - opinia (1) Pełen profesjonalizm miła atmosfera Mariusz Kachna - opinia (1) Polecam, jestem bardzo zadowolona!! Kachna Bartosz - opinia (1) Panicznie się boję dentystów. Ale tutaj Panii Maria uspokoiła - wszystko... Bartosz Monika - opinia (1) Korzystam z usług tej kliniki od czterech lat. Super polecam Monika Ludwik - opinia (1) Dr Pawliszyn świetny gość, atmosfera bezbłędna, a do tego - rzetelnie,... Ludwik Michal. - opinia (1) Bardzo pozytywne wrażenia z pobytu w gabinecie - piaskowanie, skaling super... Michal. Kasia - opinia (1) Polecam :) Bardzo szybkie i bezbolesne wyrwanie ósemki. Panie bardzo... Kasia Zadowolona pacjentka - opinia (2) Korzystamy z usług cała rodziną i zawsze jesteśmy zadowoleni. Miła i... Zadowolona pacjentka Barbara - opinia (1) Witam, korzystam z uslug kliniki od wielu lat. Zawsze wychodzę z gabinetu... Barbara Adrianna - opinia (1) Dr.Głódź wspaniałą kobieta,fachowiec w 100% ,rzeczowo informuje o... Adrianna Kinga Kozłowska - opinia (2) jestem pod wrażeniem wiedzy i doświadczenia lekarzy oraz asystentek, oraz... Kinga Kozłowska Adam - opinia (1) Korzystałem razem z żoną z depilacji laserowej. Wszystko w jak najlepszym... Adam