Wierny pacjent - opinia (2) Pełen profesjonalizm i fantastyczne podejście do pacjenta dzięki czemu... Wierny pacjent Andrzej Fiałek - opinia (2) Profesjonalizm, fachowość, brak stresu dla pacjenta. Super przemiły człowiek,... Andrzej Fiałek Natalcia - opinia (1) Dr Renata zrobiła mi cell booster na oczy o twarz. Zabieg rozjaśnił mi cienie... Natalcia
Agnieszka - opinia (1) Po wizycie u dr Agaty Cieloch polubiłam wizyty u stomatologa ️ wizyta... Agnieszka Szymon - opinia (1) Bardzo profesjonalne i kompleksowe podejście do pacjenta. Jestem bardzo... Szymon Jola Sz. - opinia (1) Dawno nie spotkałam się z tak kompleksową i fachową obsługą w jednym miejscu.... Jola Sz. Marek - opinia (1) Fantastyczne.Pełen komfort i profesjonalizm.Bardzo wielu zadowolonych... Marek Kasia O. - opinia (1) Polecam , miła obsługa i profesjonalizm Kasia O. Joanna G. - opinia (1) Bardzo bałam się dentysty ale po przyjściu do cudownej ekipy eurodentu... Joanna G. Justyna - opinia (2) Zdecydowanie polecam!!! Pan Tomasz-chirurg, wykazuje się niezwykłą empatią i... Justyna Hubert Wróblewski - opinia (2) Pełen profesjonalizm, w szczególności polecam Panią Periodentolog Hubert Wróblewski Maja - opinia (1) Profesjonalizm i życzliwe podejście do pacjenta Maja Marlena Szałach - opinia (2) Gorąco Polecam, atmosfera w gabinecie oraz jakoś usług rewelacyjna zawsze... Marlena Szałach Kamila - opinia (1) Profesjonalna obsługa, wspaniała atmosfera, szczerze polecam jako... Kamila Wiola - opinia (1) Polecam ten gabinet. Pani Kasia to perfekcjonistka, a do tego mega pozytywna... Wiola Michał - opinia (1) Zostałem przyjęty "z ulicy", po nagłym wypadnięciu plomby.... Michał Mirosław - opinia (1) Według mnie, to jest idealne miejsce na leczenie bez stresu, dające poczucie... Mirosław Paulina W. - opinia (2) Polecam dr Katerynę - świetna stomatolog, szybko i bezboleśnie uratowała mój... Paulina W. Maria - opinia (1) Kolejny raz korzystam z usług gabinetów Happy Smile, jestem pacjentką dr... Maria Malgorzata - opinia (2) Bardzo dobra obsługa, polecam, przyjemna atmosfera, bez bolu Malgorzata