ZUZ - opinia (1) Bylam z synem u ortodaty. Synowi zostal zamowiony aparat plytkowy do... ZUZ Grażyna Kowalewska - opinia (1) Nowoczesne wyposażenie i techniki leczenia zębów. Profesjonalne oraz solidne... Grażyna Kowalewska Gdynianin - opinia (1) W momencie kiedy się podejmiesz leczenia zmienia się miłe podejście Pani... Gdynianin
Wieloletni pacjent - opinia (2) Bardzo miły i profesjonalny zespól. Polecam Wieloletni pacjent Wieloletni pacjent - opinia (1) Bardzo miły i profesjonalny zespół. Polecam Wieloletni pacjent Kasia - opinia (1) Obsługa gabinetu zajęła się moją córką w sposób super profesjonalny i... Kasia Jaroo - opinia (1) Jestem pod wielkim wrażeniem profesjonalizmu jaki mnie spotkał. Polecam bardzo. Jaroo Aleksandra - opinia (1) Wizyta przebiegła szybko i bezbolesnie ️ Aleksandra Magda - opinia (1) Polecam. Córka miała podcinane wędzidełko. Pan doktor z profesjonalnym... Magda Małgorzata Ł - opinia (1) Pani doktor Joanna Kopycińska jest absolutnie niezastąpiona! Udało jej się... Małgorzata Ł Karolek - opinia (1) Aparat założony w tym samym czasie co znajomy, tylko on w innym gabinecie.... Karolek Tverdyi Pavlo - opinia (2) Wszystko super, polecam Szybkie terminy i rozwiązanie problemu zębów Tverdyi Pavlo Anna - opinia (1) W dniu dzisiejszym po raz pierwszy byłam w tej klinice. Pełen profesjonalizm,... Anna Iwona Kozlowska - opinia (1) Nigdy nie spodziewałam się że u dentysty może być tak przyjemnie :) cały... Iwona Kozlowska Nulka - opinia (1) mąż zadowolony, mówił, że bezboleśnie i bez stresu Nulka Anna - opinia (1) jestem bardzo zadowolona, ząbki prostują się błyskawicznie u moich dzieci Anna Anna Pluta - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z usług... Anna Pluta daria - opinia (2) super personel, konkretna wiedza i plan leczenia, ceny przystępne daria Ewa Drywa - opinia (1) Bardzo polecam dr Jasińskiego. W dniu dzisiejszym wstawiłam implant górnej 4.... Ewa Drywa wielbicielka filtrowej - opinia (1) zdzierają pieniądze za zęba chcieli 2500 ja zrobiłem to za 300 zł na... wielbicielka filtrowej