Stop imigrantom - protest

Temat dostępny też na forum: Stop imigrantom - protest
Chcemy żyć bezpiecznie! Chcemy bezpieczeństwa dla naszych dzieci oraz polskich kobiet. Nie wyobrażamy sobie, żeby Polska podzieliła los Europy Zachodniej.Niestety widzimy, że nielegalna imigracja do Polski postępuje. Niemieckie służby podrzucają nam imigrantów. Przez polsko-białoruską granicę cały czas próbują przedostać się niepożądani ludzie. Pakt migracyjny oficjalnie wchodzi w życie 2026 ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Piękna inicjatywa.

Precz z "inżynierami"
popieram tę opinię 23 nie zgadzam się z tą opinią 4

A kiedy protest przeciwko konfederacji?

Ta banda zatruwa życie Polakom. Wszystkich członków konfederacji i ich wyborców powinni wywieźć na Sybir. Tam jest ich ukochane miejsce, a nie w Polsce. Tu nikt was nie chce, lepiej odejdźcie sami zanim sie krew poleje.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 24

Idziemy walczyć i nasze rodziny, o bezpieczeństwo naszych dzieci!

To nie rasizm, to odwaga! Odwaga jest walczyć ze złem zagrażającym wszystkim dobrym ludziom!
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 5

Nie mieszajcie w to dzieci!

Jak masz dzieci to oddaj je do domu dziecka. Dla ich dobra. Prędzej czy później każdemu konfiarzowi o tak będą odebrane dzieci, im wczesniej tym lepiej.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Na Sybir to ciebie
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Konfederacja organizuje wraz z PiSem,który w 2022 roku podpisał pakt emigranckie na przyjęcia osób i ośrodki emigranckie. Coz za hipokryzja
PiS narozrabial a Ko ma płacić alimenty
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5

Pakt migracyjny ostatecznie podpisał Tusk w 2023. W TVNie Ci tego nie powiedzieli?

Polacy wracać z zagranicy do kraju!wszak też jesteście emigrantami.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Świry

Będzie dużo świrów w jednym miejscu ...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Wstyd

Wstyd brak prawdziwych Gdynia jakieś wieśniak z Malborka Wejherowo to organizuje
Można być normalnym

Kiedy marsz przeciwko prawicy

Marsz przeciwko Braunowi i konfederacji to by był dopiero marsz

Normalny

Dziś spędziłem piękny dzień na plaży kupiłem po drodze kebab od imigranta potem kupiłem piwo na plaży od imigranta a jutro imigrant zrobi mi remont lazienki a jutro zawiezie ci jedzenie z Globo lub wolta

Mimo

Ja się boją że przyjadą imigranci z UK ci co wyjechali od nas z 15 lat temu

Inne tematy z forum

Hack4Change (7 odpowiedzi)

Już niedługo, 27-29 czerwca odbędzie się V edycja ekologiczno-technologicznego hackathonu -...

Michał Szpak Live Session (4 odpowiedzi)

Zapraszamy na koncert Michała Szpaka, który odbędzie się 15 maja 2025 w Filharmoni Bałtyckiej w...

Gramy dla zwierzaków - tribute to The Cure & Kundle (16 odpowiedzi)

Doskonała rockowa zabawa i szczytny cel taki plan przyświeca nam na piątek 20 czerwca, gdy w...