Storczykowa 8

Czy ktoś zwrócił uwagę lub komuś nie przeszkadzają hałasy w kwestii głośnych końskich śmiechów oraz uprawiania głośnego seksu, wręcz orgii? Mieszkanie na trzecim piętrze, czyżby jakaś agencja towarzyska? Gdzie można zgłosić problem?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 59

Re: Storczykowa 8

Zadzwoń na policję jeśli jest to po 22 czyli po ciszy nocnej. Pewnie agencja towarzyska.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 58

chodzi Ci o czwartek? ja słyszałam z Kalinowej....... :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kazdego dnia od po poludnia do poznego wieczora

Może jakąś kartkę na klatce wywiesić? Tutaj mieszkają też dzieci. Myslalam ze tylko mnie to irytuje ale widze ze jest nas więcej..
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 58

mieszkanie 15, tragedia z tą dziewczyną. Dzieci płaczą od tych jęków

Ehhh tacy to pozyja :P

A tak powaznie to o dziwo zadne halasy mnie nie niepokoja a dziwie sie tymbardziej ze ktos nawet na innej ulicy to slyszal :D

Agencja na pewno odpada bo bysmy mieli duzo odwiedzajacych wiec moze ta pani najzwyczajniej w swiecie ma dobre pozycie ze swoim facetem.

Mysle ze lepsza od wizyty policji bylaby karteczka na drzwiach od mieszkania/klatki schodowej z informacja zeby glowe bardziej w poduszke wciskala bo dzieci sluchaja :D
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 57

śmiech tej osoby jest tragiczny.... :(

Inne tematy z forum

Psy bez smyczy mam juz dość! (240 odpowiedzi)

Codziennie wracam z dzieckiem z pozytywnej szkoły na Kokoszki i nie ma dnia abym nie musiała...

dobry stomatolog - kogo polecacie? (131 odpowiedzi)

jak wyżej, zależy mi na dobrym stomatologu (dobrym pod względem jakości usług i ceny), najlepiej...

W co inwestować w XXI wieku? (26 odpowiedzi)

Witam, Dział dotyczy deweloperki i nieruchomości są oczywiście dobrym kapitałem, lecz nie każdy...