Stosunki na szczycie

Temat dostępny też na forum: Kultura
Opinie do spektaklu: Stosunki na szczycie.
"Stosunki na szczycie" Edwarda Taylora zaczynają się niewinnie, od planowanego spotkania wysokich urzędników Unii Europejskiej w luksusowym apartamencie w Paryżu. Gra idzie o nie byle jaką stawkę: sir Clive Partridge, wysoki urzędnik Brytyjskiej Komisji Wspólnego Rynku czeka na Jaquesa Berri , komisarza ds. Handlu, który ma zdecydować o ewentualnym poparciu kandydatury Partridge'a na ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Stosunki na szczycie

Świetna komedia, dobra gra aktorska, dwie godziny wypełnione śmiechem :) Warto obejrzeć - polecam!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

bardzo fajny

lekki i przyjemny spektakl, również dla ludzi, którzy do teatru nie chodzą regularnie - polecam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Stosunki na szczycie

Fajna komedia, super gra aktorska, polecam serdecznie. Razem z mamą się uśmiałyśmy.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Polecam!

Bardzo dobry spektakl na odstresowanie. Świetnie się bawiłam :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Oh well

Kolejny spektakl realizowany na zasadzie mąż, żona, kochankowie i postronne osoby w 1 mieszkaniu. Dotychczas sie sprawdzało dlatego chętnie i z nadzieją na dobrą zabawę kupiliśmy bilety z dużym wyprzedzeniem. No cóż. Dzisiejszy spektakl nie rozbawił do łez, patrzyliśmy na zegarki i podczas przerwy rozważaliśmy czy iść na 2 akt, sporo osób nie wróciło na widownię i bardzo im zazdrościłam. Owszem na sali słychać było smiech- zwłaszcza z kilku pierwszy rzędów zajmowanych przez aktorów teatru.
Spektaklu nie ratowała nagość, a alkoholizm to nie najlepszy temat do żartów.
Szkoda, oczywiście nie zmieniany zdania o teatrze, z pewnością zobaczymy kolejne nowości. Ta propozycja ze wszystkich oferowanych wypada słabo.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Wielkie rozczarowanie

Z grupą przyjaciół wybraliśmy się na przedstawienie, z nadzieją dobrej zabawy i łez śmiechu. Niestety żadna z 6 osób nie zaśmiała się szczerze w ciągu całego przedstawienia. Nie jest to kwestia gry aktorskiej, bo aktorzy się starali, ale poziom żartów był żenujący. Zastanawialiśmy czy nie wyjść podczas przerwy, ale daliśmy szansę drugiej części przedstawienia, co niestety było błędem. Nie polecam.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Wspaniała różnorodność charakterów spektaklu

Byłam i bawiłam się wyśmienicie z koleżankami, sztuką dla widza myślącego, dużo podtekstów i zwrotów akcji. Super!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Stosunki na szczycie.

Świetny spektakl, fantastyczna zabawa. Gorąco polecam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0