Strachy na Lachy

Temat dostępny też na forum: Strachy na Lachy
Strachy na Lachy26 Październik godz. 20:00Bilety:20/30 zł - przedsprzedaż25/35 zł - dzień występu Strachy na Lachy - formacja stworzona przez Krzysztofa "Grabaża" Grabowskiego oraz Andrzeja "Kozaka" Kozakiewicza w 2002 roku. Zespół na początku znany był jako Grabaż + Ktoś Tam Jeszcze, jednak po ich pierwszym koncercie w Legnicy zespół zmienił nazwę na Grabaż i Strachy na Lachy i w składzie ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ba, nawet na stronie Kwadratowej nic o tym nie wiedzą :D

bo jeszcze nie zdarzyłem umieścić info;P

Nie każdy wejdzie na ten koncert...

To chyba jednak przesada, żeby do klubu, zaznaczam - NA KONCERT - nie mógł wejść rodzic (oczywiście z zakupionym biletem) mający pod opieką nastoletnią fankę zespołu (taka informacja została mi udzielona w Bratniaku przez Panią sprzedającą bilety na koncert, podobno Rektor PG musiałby się w tej sprawie wypowiedzieć...) - jako dorosła kobieta i matka - zdębiałam i w sumie chyba do tej pory nie wiem, co mam o tym myśleć...

do Anny

Pani Anno, proszę spróbować skontaktować się z prorektorem ds kształcenia. Ja, ponieważ nie mam skończonych 18 lat zawiozłam z rodzicami pismo, że będę pod ich opieką i w taki sposób byłam m.in. na występie kabaretu Łowcy.B. Powodzenia!

klub

Kluby dla pełnoletnich , tak trzymać, dosyć dzieciarni na imprezach.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

ale z ta " dzieciarnia " lepsza zabawa :P
banda de******** studentów w Kwadratowej jak zawsze przyjdzie i sie furtaja ze ktoś skacze, leci , poguje itp.
pamietam na innych koncertach co czasem sie zdrzały małe incydenty :)
dlatego nie lubie Kwadratowej :)
w Uchu i Parlamecie najelepiej ;-)

To norma w kwadracie

Kiedys był Koncert jakiegoś tam zespołu którego wokalistka nie miała 18 lat i tez musieli się jej rodzice zgodzić na występ. Pranoja! A na tym Kabarecie to rodzice musieli cie pilnować. Tam jakieś ostre pogo było. podejrzewam że krzesła i spokojnie wszyscy siedzieli.
Za grosz rozsądku. No ale tutaj nie chodzi żeby przyciągnąć przyszlych studentów do uczelni. Przeciez taki nastolatek może sobie pomyśleć że ma gdzieś Pg i pójdzie na UG powiedzmy. Ale to już zbyt długofalowe myślenie dla rektora... Szkoda. Jak już mówiłem kiedyś jeśli chodzi o alkohol to niech sprawdzają przy barze dokumenty i już. Przecież ochrona też może monitorować w trakcie imprezy co się dzieje i wywalać pijących nieletnich.

PePe

Gwoli ścisłości, prócz kabaretu byłam też na paru koncertach :)

Pytanie

czemu wszyscy czepiaja sie Kwadrata a jakos nikt takiego Rock Cafe do ktorego wpuszczaja od 21 lat? Osobiście bylam na koncertach i Farbenow wiele razy i Strachow i na tych pierwszych bym sie bardziej spodziewala ludnosci ponizej 18 roku zycia a co dopiero 21...

pewnie dlatego, że koncerty w Rocku nie odbywają się zbyt często...

czemu porównujesz Kwadratowa do Rock Cafe ? :P
Kwadratowa - klub studencki
Rock Cafe - raczej pub , z takim klimatem gdzie nie ma nigdzie indziej :P
i tam nie odbywaja sie koncerty na wielka skale :P

Bo kwadratowa praktycznie tylko z koncertów żyje.

to,że rzekomo do klubu wpuszczani są ludzie powyżej jakiegoś określonego wieku jest często grrrrubo przesadzone.. wiem to z autopsji.fakt.do parlamentu nie wejdzie nikt poniżej 18 nawet jezeli ma 24 lata.. do kwadartu??nie wiem,ale do rocka... można iść śmiało bez dokumentów.chyba,że się ma 16 lat... i sie wygląda na 14..

"do parlamentu nie wejdzie nikt poniżej 18 nawet jezeli ma 24 lata.. " jezu, wysłów się empiryk. ja tam do parlamentu nie raz wchodziłam zanim 18 skonczyłam, co prawda trzeba było nieźle kombinować. wszędzie czasem się to nagina, chociaż muszę przyznać, że coraz rzadziej (no prócz pięknych xd)

się wysławiam...

ok.się poprawiam.do parlamentu nie wejdze nikt poniżej 18roku życia BEZ DOKUMENTU TOŻSAMOŚCI,nawet jeżeli ma skończone 24 lata:P
izka,zadowolona??:P

hm.

nie uwazam sie osobiscie za specjaliste ale mam skromne wrazenie ze kwadrat jest po czesci sponsorowany przez PG z racji bycia klubem studenckim przypisywanym do tej uczelni, ale moge sie mylic. a co do parlamentu to tam jakikolwiek dokument potwierdzajacy tozsamosc badz tu uscislajac do sytuacji wiek z doswiadczenia wiem ze nie wystarczy, potrzebny jest dowod.

bardzo zadowolona;)))) a rzeczywiście, sobie przypomniałam, że w parlamencie sprawdzają ładnie, ja na dowód kuzynki wchodziłam po prostu ;p
a co do koncertu.... to będzie można przed w klubie bilety kupić?! w empiku już nie było;(

do:izka

Biletów już w klubie nie ma. Wejdź na forum SnL, tam ktoś chce sprzedać 2 ulgowe. Powodzenia :)

Bilety do sprzedania

mam 2 bilety na dzisiejszy koncert (ulgowe) gg. 4431709

kuuuurde, za późno
;((((
fajnie bylo?;>;(

nie macie o czym pisać?

na prawdę nie macie o czym pisać tylko rozwodzić się o wyższości Rock Cafe, nad Kwadratowa czy Parlamentem???
LUDZIE W NIEDZIELE BYŁ FENOMENALNY KONCERT STRACHÓW, żadnych incydentów TYLKO POZYTYW! 3 bisy!
DZIĘKI PANOWIE ZA TO CO ROBICIE!!!

.

te 3 bisy są wpisane w setlistę, więc nie masz się co podniecać

a koncert Farben Lehre jaki był w Rock Cafe ! :P
wypas poczułem sie jakbym sie cofnał o jakies 10 lat wstecz :D

Inne tematy z forum

V Marsz Pamięci Żołnierzy Wyklętych (3 odpowiedzi)

Zapraszamy na V edycję Marszu Pamięci Żołnierzy Wyklętych w Gdańsku.1 marca to Narodowy Dzień...

Enrique Iglesias (29 odpowiedzi)

Enrique Iglesias, jeden z najpopularniejszych artystów na świecie, ogłasza jedyny koncert w...

Hevelka 2026 (3 odpowiedzi)

Hevelka to nie tylko największy festiwal alkoholi kraftowych na Pomorzu, ale przede wszystkim...