Strata czasu
Zapisalam sie do dr T.- M. Oczekiwalam na wizyte okolo 6 m-cy i bardzo załuje poniewaz przez ten czas moglam zasiegnac porady naprawde dobrego specjalisty.Po 6 m-cach oczekiwania pani dr przyjela mnie na wizyte ktora trwala 30min.Zadawala duzo pytan i nie dopuszczala mnie do glosu jesli chcialam powiedziec cos wiecej.Ponad to jej stosunek do mnie byl oschly,powiedziala bym nawet niesympatyczny.Przynioslam do pani dr sterte wynikow, z czego kilka zostalo przejrzanych poniewaz jak uznala pani dr-reszta zostala zrobiona niepotrzebnie,poczym zlecila mi zrobienie badan ktore mialam zrobione zaledwie miesiac wczesniej!!!I wszystko dlatego ze pani dr nie miala zyczenia przejrzec wszystkich moich wynikow.Zapisala kilka karteczek z informacjami co powinnam zrobic( niezbyt czytelnym pismem)a na pytanie czy moge przeczytac w celu weryfikcji informacji uslysalam odpowiedz ze moge to zrobic przy recepcjonistce:|Uwazam,ze jezeli place 200 zl za30min wizyte pani dr powinna byc mila i uprzejma oraz odpowiadac na wszystkie moje pytana a nie oznajmiac z e nie przywykla robic wykladow podczas wizyty(??!!!)a ponad to poswiecic mi tyle czasu ile potrzebuje narozwianie wszystkich watpliwosci.