Straż Graniczna rekrutuje. Nadasz się?

Opinie do artykułu: Straż Graniczna rekrutuje. Nadasz się?.
Artykuł na temat: Straż Graniczna - interwencje, pokazy, zmiany kadrowe, zakupy i inne

Do 75 osób chce przyjąć w tym roku w swoje szeregi Morski Oddział Straży Granicznej. Chętnych do służby czeka wieloetapowa selekcja, w tym choćby badanie wykrywaczem kłamstw i testy sprawnościowe. Wprawdzie górną granicą wieku kandydatów jest 35 lat, jednak w przypadku osób o umiejętnościach szczególnie przydatnych Straży Granicznej, formacja jest w stanie zrobić wyjątek.

- Zależy nam między innymi na osobach z uprawnieniami do pełnienia służby na jednostkach pływających i na ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dyskryminacja

to jest dyskryminacja - wiek do 35 lat a w KP wyraźnie jest napisane na ten temat.
Mam 55 lat a myślę że jestem sprawniejszy niż nie jeden 20 latek więc dlaczego nie mogę pracować w SG ?
popieram tę opinię 24 nie zgadzam się z tą opinią 1

Hmm a może tak poszukać w..

.zakładach karnych? Podejrzewam,że zaraz chętni się znajdą..moza przymknąć oko na przeszłość..
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nareszcie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Pracodawca nie szanuje pracowników

Jak w tylule kompletna zlewa fsza i utrudnia mu zycie jak moze. przy tym placi grosze ze trzeba dorabiac na drugi etat zeby w ogole przezyc
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 0

Masz rację. Mam ponad 4 dyszki na karku, a w 12min 3km przebiegnę. Testy dla rurkowców
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

bez ZUSu? dziękuję tylko naiwniak zgodzi się pracować bez odprowadzania ZUS bo jak coś się wydarzy to zostanie z niczym
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 4

Nieźle jal na gimbusa
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Piotr
Nie znasz moich potrzeb
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Lepiej jak ty całe zycie u mamy
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 16

U mnie w firmie więcej zarabia pomocnik na budowie (bez doświadczenia).

Wymagania: przychodzić trzeźwy do roboty i nie pić w pracy
popieram tę opinię 52 nie zgadzam się z tą opinią 0

rzeczywistość jest inna niż w serialu
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jak jestes glupkiem i oferma to jak na kosmonaute...
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 19

potem się zwalniasz bo masz dosyć przełożonych i ich pomysłów
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

dla kadry jesteś tępym trepem

ani nagród ani szacunku ani godziwych pieniędzy tam nie uświadczysz.omijać szerokim łukiem
popieram tę opinię 37 nie zgadzam się z tą opinią 3

z zarobkami w SG nie jest źle, wystarczy na pasje i hobby pod warunkiem że ma się bogatą żonę
popieram tę opinię 27 nie zgadzam się z tą opinią 0

Niech szukaja

Nasze władze to jedna wielka bzdura znajomy ktory przeszedl wszystkie testy sprawnosciowe na najwyższych wynikach testy lekarskie chciał dostac sie bardzo do mundorowki miał pokonczone kursy nie dostał sie przez chorą tarczyce.. Jestem ciekaw ile funkcjonarjuszy na sluzbie ma tez chora tarczyce i normalnie funkcjonuje
popieram tę opinię 27 nie zgadzam się z tą opinią 0

Straż Graniczna?

Obejrzyjcie sobie serial Wataha od HBO.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 5

Za te grosze?????

Takie wymagania za 2 tys? Powaliło tych odjechanych mundurowych. Marynarz z uprawnieniami 2 tys - chyba od 2 tys euro na start? niech sobie sami pływają.
popieram tę opinię 40 nie zgadzam się z tą opinią 1