Straż Graniczna rekrutuje. Nadasz się?

Opinie do artykułu: Straż Graniczna rekrutuje. Nadasz się?.
Artykuł na temat: Straż Graniczna - interwencje, pokazy, zmiany kadrowe, zakupy i inne

Do 75 osób chce przyjąć w tym roku w swoje szeregi Morski Oddział Straży Granicznej. Chętnych do służby czeka wieloetapowa selekcja, w tym choćby badanie wykrywaczem kłamstw i testy sprawnościowe. Wprawdzie górną granicą wieku kandydatów jest 35 lat, jednak w przypadku osób o umiejętnościach szczególnie przydatnych Straży Granicznej, formacja jest w stanie zrobić wyjątek.

- Zależy nam między innymi na osobach z uprawnieniami do pełnienia służby na jednostkach pływających i na ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dzięki!

Znasz się na rzeczy). Autocada nie polubiłem)) a na FPSO , gdzie siedzę nie potrzebuję...bo korzystam ze schematów dzięki takim jak Ty.
Pozdrawiam z Gabonu
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Za nauke nikt nie placil, ale ten - jak to okresliles - "cymbal", podszedl do sprawy uczciwie:

Nie placil - wiec sie nie uczyl.

Taki patriotyczny byl.

;)

Pozdrowionka z Nigerii.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

A niech idzie i za tego pomywacza ze słabym polskim i zerowym angielskim. Do PŻMu na 4 miesiące za 1281 dolarów miesięcznie płatne tylko na burcie.

Żartujesz z tym wyżywieniem i kajutą?

Zarobki za pracę na morzu podaje się zawsze netto. Na żadnym statku członek załogi nie płaci za jedzenie, kabinę, środki czystości czy odzież ochronną, itd,

Gdyby było przeciwnie to wpadłoby PSC w najbliższym porcie i taki statek został aresztowany, a na armatora zostałaby nałożona kara.

Odsyłam do międzynarodowej Konwencji Pracy na Morzu (MLC) do Title 3: Accommodation, Recreational Facilities, Food and Catering.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

nadam się, mało, powiedziałbym że to praca stworzona dla mnie.

ale z całym szacunkiem, nie za te pieniądze. praca ciężka, odpowiedzialna, często z przełożonymi z minionej epoki, u których sensu ani logiki się nie dopatrzysz. napoci się człowiek przy rekrutacji, gdzie traktują go jak intruza i z wielką łaską pozwalają aplikować, a na koniec i tak angaż dostaje jakiś pociotek.
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 0

Co ty, widziałem go jak jeździ Pandą na gazie, on tak zawsze, my go na Biskupiej znamy.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Przecież tak już było w WOP-ie, do tego zwiad.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Oj tam, zaraz rodziny, bierę Kryskę toż my prawie jak rodzina, gorzej może być z tym wariografem, koleś mi mówił że to jakaś głupia maszyna że można ją ograć
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tylko w PZU, tam tyle masz miesięcznie.

A "panda" jest na gazie? jeżeli tak to lecę.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

Hahahahaha. Mają poczucie humoru w tej SG

"Zależy nam między innymi na osobach z uprawnieniami do pełnienia służby na jednostkach pływających i na absolwentach szkół morskich o kierunku mechanicznym"

"po ukończeniu szkolenia oficerskiego zarobki sięgają około 4200 zł."

Powodzenia w poszukiwaniach! Wątpię, że znajdą chętnych po AM.
Moja pierwsza pensja za 3/E na tankerze, świeżo po AM wynosiła 6000 Euro za miesiąc pracy.
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dalej ćpasz

czy już przestałeś?

Mieszkanie plus to patole wiec co sie dziwisz ze wiecznie im za drogo najlepiej za darmo
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Polski glupiec

Wszysto nasze to do chu....., ale na zachodzie Panie to maja, a juz w Stanach to szkoda gadac.

Ska biorą takich durni uratujesz zaraz swiat w tej SG jak ty przeszedles testy psychologiczne bron dali masakra ale chyba na wodę
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Silny emeryt

Jaka firma? Zglosze sie. Mam 980 miesiecznie.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zgodnie z deklracja UON UPA z 1991r

Banerowskie scie*wo rwie sie do tego od dziesiatek lat.
Chca obstawic resorty silowe i stanowiska polityczne w Polsce.
Siemoniak, Tyma, Schetyna.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Raczej procenty z nurkowania czy neutralizacji..

No przecież na ja córka musiała się jakoś dostać by na początek 6 grupę przytulić..