Strój kąpielowy

Hej ;) szukam strojów kąpielowych w bardzo dużych rozmiarach :) ogólnie jestem szczupła noszę rozmiar S/M, ale kupno stanika do moich piersi to jakiś dramat. Poszukuje rozmiaru 65/H :O Ktoś, coś ?? Jeździłam po kilkunastu sklepach i nic :( proszę o pomoc
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Strój kąpielowy

W outlecie na Szadółkach jest sklep z bielizną w dużych rozmiarach, kupowałam tam córce staniki i strój kąpielowy w rozmiarze 70 h
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dziękuję bardzo :) kupić strój to jak narazie dla mnie największe wyzwanie. Mieszkam w Gdańsku 2 lata a stroju dalej nie mam ... no wstyd :(

a patrzyłaś w Lingerii? W tym wątku dziewczyny też piszą o sklepach dla osób z dużym biustem: http://forum.trojmiasto.pl/Biustonosze-gdzie-kupic-duze-rozmiary-powyzej-D-t219383,1,51.html

Mam tam własną kartę :) Bielizna świetna. Tylko cena może odstraszać, oczywiście kupuję tam staniki, bo mogę nosić tylko dopasowane i jestem w stanie wydać na to, aż tyle pieniedzy, ale stój jednak poszukuję trochę tańszy niż 300 zł ;) Dziękuję za radę i sama polecam ten sklep co do doboru staników ;)

Dziewczyny wybieram się do MarokaJakie stroje kąpielowe są tam nosozne?

Inne tematy z forum

botox, gdzie polecacie? (26 odpowiedzi)

witam, chciałabym wybrac sie na botox (chce pozbyc się zmarszczek nad brwiami i minicznych przy...

Męskie stringi na plaży i na codzień co sądzicie? (5 odpowiedzi)

Cześć wszystkim, Chciałabym poruszyć dość nietypowy temat, który ostatnio zaprząta mi głowę. Mój...