Strona internetowa niezgodna prawem

Jak to jest możliwe że uchwałą Rady Miasta Gdańsk Można zmienić Prawo meldunkowe które jest zapisane w Konstytucji. Sprawa polega na tym przebywam w mieszkaniu komunalnym ,którego najemcą jest bliski członek mojej rodziny .Dwa miesiące temu zgłosiłem ten stan w Urzędzie ,a pani z urzędu powiedziała .W gdańsku nie meldujemy na pobyt stały .Na waszej stronie internetowej pisze tego rodzaju sprawy załatwiane są niezwłocznie.Urzędniczka co tydzień przedłuża czas o tydzień trwa ten stan około dwóch miesięcy .Czuje się Polakiem Poniżonym poniżej najniższej kategorii ,żyjącym w samym centrum EUROPY .Dla mnie w Urzędzie Miejskim panuje bezprawie i brak szacunku dla wykonywanej pracy przez urzędnika
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Strona internetowa niezgodna prawem

Nie daj się człowieku ,Robią z ciebie FRAJERA

Jutro idę meldować brata w mieszkaniu komunalnym na stałe .Zobaczymy jak mi pójdzie .Sprawdzałam co gwarantuje konstytucja ,Przepisy o ewidencji ludności ,obowiązek meldunkowy i formalności z tym związane .Ciekawi mnie bardzo dla czego nikt z Urzędu nie odpowiada na twoje oskarżenia o nieprzestrzeganiu prawa przez urząd .Według tego co wiem taki stan rzeczy nie powinien mieć miejsca

Bardzo proszę o odpowiedz osoby kompetentnej z Urzędu o odpowiedż na moje zarzuty .Zaistniałe fakty mogę potwierdzić .Rozmowy prowadzone z panią urzędnik mam nagrane