Strzelanina w Pruszczu. Jedna osoba nie żyje

Opinie do artykułu: Strzelanina w Pruszczu. Jedna osoba nie żyje.

Jak informuje pomorska policja, w nocy, w Pruszczu Gdańskim doszło do strzelaniny. Jedna osoba nie żyje, dwie - w tym napastnik - są ciężko ranne.- Około godz. 1 w nocy dostaliśmy zgłoszenie dotyczące pojazdu blokującego wjazd na posesję przy ul. Cechowej w Pruszczu Gdańskim. Policjanci przyjechali na miejsce. W trakcie interwencji jeden z obecnych na miejscu mężczyzn wyciągnął broń i zaczął strzelać - mówi sierż. sztab. Michał Sienkiewicz z zespołu prasowego Komendy Wojewódzkiej Policji w ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Miki Ty wszedzie nochal wtryniasz hahag
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

moze

może mu się należało znam taka firmę meblarska z Pruszcza która oszukała masę ludzi na kasę, później przepisał wszystko na zonę i śmiał się w twarz ze nic nie ma i mogą mu naskoczyć, możne własnie ktoś nie wytrzymał i mu naskoczył. Nic nie dzieje się bez przyczyny
popieram tę opinię 29 nie zgadzam się z tą opinią 3

Dokładnie !

Bardzo dobrze,że w końcu ktoś to napisał. Trójmiasto.pl niech napiszę o tym, jak jeżdżą napchane po brzegi autobusy do Pruszcza jakiejkolwiek linii i ZTM nic z tym nie robi ! ;/ . Potrzebna jest jeszcze 1 linia lub zwiększenie częstotliwości kursowania ! A o uruchomieniu autobusu na Osiedle Bursztynowe oraz ulicę Cichą to już nie wspomnę ! Brawo dla autora za komentarz.
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 2

ja już nie mam noży, a w zamian mam gniazdo korników :/
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Może trenował na Playstation

i miał dobre wyniki
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zadaniem "100"

jest przecinanie Długiej wydając z siebie spaliny i przewożąc świeże powietrze
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1

dziwne to
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1

i czy jego moralność jest chirurgicznie usunięta, bo jeśli nie, to jak będzie sprzedawał mecze?
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

facet miał czas na wyciągnięcie broni

zastrzelenie człowieka, postrzelenie drugiego i wpakowanie sobie kuli w łeb a policja w tym czasie ledwo wyrobiła się z wyciągnięciem gnata z kabury...

bez komentarza...
popieram tę opinię 34 nie zgadzam się z tą opinią 0

strzelanina

no i po co nam policja przyjechali popatrzyli i na ich oczach taka tragedia.I co zrobili zeby zapobiec?
Mój przypadek był podobny tylko bez strzałow jak co do czego to w sądzie nagle zapomnieli co widzieli i co słyszeli sprawa 6 lat w sądzie ale warto było czekać trochę za długo ale sprawiedliwość po mojej stronie
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 0

...

Co za głupoty piszesz...
popieram tę opinię 27 nie zgadzam się z tą opinią 1

Pruszcz the best

a ja mieszkałem w Gdańsku 35 lat i chciałem zmiany ..pozytywnej zmiany ...Mieszkam teraz w Pruszczu od 8 lat i bardzo sobie chwalę mieszkanie w owym mieście :)))
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 15

kwejka, pewex.pl, komixxy, mistrzowie. jednym słowem Monster Media Group :)
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 0

...

Policja musi dostać pozwolenie z komendy na interwencję w takich sytuacjach. ile razy podczas euro w Gdańsku ludzie się lali a oni siedzieli w radiowozie obok... dopiero kiedy dostają pozwolenie mogą interweniować.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 25

No właśnie jak strzelanina to na trójmiescie piszą

...to niech napiszą że w stronę Pruszcza po 16.00 jadą tylko 2autobusy napchane do granic możliwości a w tym samym czasie rusza zupełnie pusta ''100''setka na Targ Rybny...kierowcom trzeba płacić, paliwo też kosztuje ale co tam...jak powiedział pewien duchowny:BOGATE MIASTO GDAŃSK...stać go widać na puste przebiegi a ludzie mogą pomarzyć o miejscu nawet stojącym...
popieram tę opinię 28 nie zgadzam się z tą opinią 2

Jurek i krejzi

Jurek jest zbyt tępy na takie rzeczy a krejzi to stary spasiony wieprz który się nawet ledwo rusza!!!
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pryszcz to ty jesteś - spójrz w lustro, o ile jeszcze go nie potłukłeś

Pryszcz na pryszczu, żenua. A chłopaki mają z ciebie niezłą bekę
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 6

aż tak źle to nie jest

porównaj z wp albo onetem. Najbardziej mi brakuje tutaj dziennikarzy, którzy mieli by jaja żeby węszyć wokół inwestycji miejskich. Bo to co oni teraz robią to pjar adamowicza jest. Sam tu jednak przychodzę bo zdarzają się fajne artykuły nie związane z polityką.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0