Studia podyplomowe LOGOPEDIA - gdzie warto?

Dziewczyny chciałabym pójść na studia podyplomowe na kierunku Logopedia i w związku z tym próbuję się zorientować, na jakich uczelniach warto tę podyplomówkę zrobić. Zależy mi na zdobyciu dużej i rzetelnej wiedzy na ten temat. Doradźcie proszę, szczególnie osoby, które taką podyplomówkę ukończyły. Dziękuję.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Studia podyplomowe LOGOPEDIA - gdzie warto?

UG Katedra Logopedii (dawniej Zakład Logopedii)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Studia podyplomowe LOGOPEDIA - gdzie warto?

Ja ukończyłam logopedię ale ja na podyplomówkę dojeżdżałam do Poznania. Fakt,że trochę kawałek drogi jednak nie żałuję ponieważ na mojej uczelni mieli bardzo dobry program ( konkretnie na WSNHiD w Poznaniu). Studia trwają tam dosyć długo ponieważ 4 semestry jednak prowadzone są przez znanych specjalistów tak więc dostajesz nie tylko papierek ale faktycznie możesz się czegoś konkretnego nauczyć.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ukończyłam studia podyplomowe na Wyższej Szkole Kształcenia Zawodowego i z czystym sumieniem polecam tę uczelnię. Powiem Wam, że byłam bardzo pozytywnie zadowolona z przebiegu studiów. Materiały do nauki miałam dostępne przez 24/7 i nawet mogłam do nich wracać po jakimś czasie.

Właśnie zapisałam się na studia podyplomowe z surdologopedii właśnie na WSKZ i cieszą mnie powyższe komentarze. Dużo słyszałam dobrego o tej uczelni więc stwierdziłam, że czemu nie. Studiuję od miesiąca i jak na ten moment jestem bardzo zadowolona :)

Inne tematy z forum

Kursy, szkolenia - paznokcie (6 odpowiedzi)

Witam ;-) Czy ktoś z Was robił może w trójmieście kursy, szkolenia na stylizacje paznokci )np....

Prawo jazdy - jak zrobić? (18 odpowiedzi)

potrzebny mi mały instruktaż jak obecnie robi się prawo jazdy? Niestety do dzisiaj się nie...

Język angielski, szkoła policealna, jaki poziom? (9 odpowiedzi)

Muszę iść do jakiejś szkoły na język angielski. Na szkołę językową funduszy nie mam, dlatego...