Studia, pomoc

Ok, pewnie podobne tematy były już wałkowane, ale dzięki temu liczę na odpowiedź :P
Koleżanka mnie prosiła aby popytać na forach o WSB, chce się tam wybrać, od koleżanek słyszała że to dobra uczelnia, jednak chce zapytać się innych osób. Wiecie jaki tam jest poziom, jacy są wykładowcy etc?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Studia, pomoc

Ja studiuje tam stosunki międzynarodowe..i jestem zadowolona, świetna kadra dr i prof więc uczelnia trzyma poziom..
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dzięki za odpowiedź, nie zapytałem się koleżanki o kierunek, ale pewnie uczelnia trzyma wysoki poziom na każdym. No to koleżanka się ucieszy, bo jak jej powiem że to dobra uczelnia to pewnie odetchnie z ulgą :)

Ja byłem na zarządzaniu, podzielam zdanie że uczelnia bardzo dobra, niech koleżanka śmiało idzie :)

Dzięki za odpowiedź, koleżanka w przyszłym tygodniu ma iść złożyć papiery, a jak jeszcze się dowiedziała o promocji że nie płaci bodajże wpisowego i ma jakieś tam z zniżki to jest wniebowzięta wręcz :)

a czy ktos korzystl ze stypendiow socjalnych w szkolach wyzszych? i wie jak sie wszystko zalatwia?

Inne tematy z forum

e-papieros - gdzie kupić i jaki? (8 odpowiedzi)

Chciałabym kupić e-papierosa w prezencie koleżance. Chcę, żeby była zadowolona, a nie kupić...

Własna działalność (5 odpowiedzi)

Czy prowadzenie własnej działalności jest trudne? Bo mam fajny pomysł na malutki biznesik, ale...

Adwokat Dorota Giesek (4 odpowiedzi)

Jesli ktoś szuka skutecznego adwokata to polecam Panią Dorotę Giesek z Wrzeszcza. Bardzo mi...