Najlepsi Architekci w Trójmieście!!! (1) Zespół Studio Forma podszedł do projektu bardzo profesjonalnie, rzetelnie,... Michał i Agnieszka Polecam Studio Forma (1) Projekt stworzony zgodnie z wytycznymi. Właściciele służyli pomocą zarówno... Dorota POLECAM! (1) Współpraca układała się bardzo dobrze. Architekci z pomysłem i dobrze znający... Dorota
studio godne polecenia (2) Studio godne polecenia lecz fachowcy, których poleca studio są... krzysztof Wspaniały projekt Śliczne mieszkanie (1) Do wszystkich którzy czytają poniższą opinie. STUDIO FORMA Pani Ani i Pan... Sławek Opinia (1) Świetna robota !Przed podjęciem decyzji o remoncie bardzo dużo oglądałam w... Grażyna Gorąco polecam !!! (1) Z pomocą Pani Ani i Pana Mariusza ze Studia Forma urządziliśmy nasze... Aga i Marcin Ewa Nowak - opinia (1) Polecam firmę.Profesjonalna obsługa, bardzo miły kontakt. przystępne ceny. Ewa Nowak Fantastyczna jakość usług na światowym poziomie (1) Jestesmy zachwyceni współpraca z Ania i Mariuszem. Była ona dla nas... Paolo Cozza Swietny support (1) Z pomoca Studio Forma urzadzilem swoje pierwsze mieszkanie, nie majac... Seweryn Polecam (1) Współpraca z pania Ania i z panem Mariuszem to czysta przyjemnosc.... Marcin Dziękujemy i polecamy. (1) Pewnego dnia zobaczyliśmy pięknie urządzone mieszkanie. Okazało się, że jest... Ola i Romek Polecam! (1) Polecam firmę Studio Forma. Pani Ania i Mariusz wykonali zadania, które... Damian Firma godna polecenia (1) Pani Ania i Pan Mariusz wykonali dla mnie projekt wnętrza nowego mieszkania w... Kazimierz Toruń Godni Polecenia (1) Witam wszystkich odwiedzających tą stronę chcielibyśmy godnie polecić STUDIO... Aneta i Mariusz Gorąco polecamy !!!!!! (1) Właśnie zakończyliśmy urządzanie domu wg projektu Studio Forma. Jesteśmy... Ela i Marcin Wzorowo (1) Naprawdę godni polecenia. Wszystko przeprowadzili z pełnym profesjonalizmem,... Adam Polecamy (1) Studio Forma odnaleźliśmy w Internecie. Przeprowadziliśmy rozmowy z jeszcze... Hania i Marcin Wszystko super! (1) Wszystko nam sie podobalo, wspolpraca, projekt, realizacja. Mieszkamy juz w... Kasia i Pawel Polecam!! (1) Studio naprawdę godne polecenia!! Nasze nieciekawe mieszkanie zamienili w... Iza i Maciek