Studio Fryzur No.1 Galeria Przymorze polecam!!!!

Nigdy nie wyszłam nie zadowolona , atmosfera cudowna , czysto , widać że Panie lubią swoją pracę i dają z siebie wszystko . A byłam już każdej dziewczyny (jeszcze mi tylko Pan został do stestowania) . Nigdy nie miałam lepszego fryJera z mężem , strzyżenia wykonują cudownie męskie i damskie , koloryzacjie zapierają dech w piersiach a co najważniejsze kolor się nie wypukuje. Nie ma tam też tej sztywnej atmosfery bo mają bardzo zgrany zespół aż chce się tam siedzieć godzinami i na włosach o na paznokciach. A więc poleeecam moje dziewczyny z całego serca !!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6

Re: Studio Fryzur No.1 Galeria Przymorze polecam!!!!

Cos strasznego niewykfalifikowany personel kolorze byl straszny a wlosy popalone nie polecam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Studio Fryzur No.1 Galeria Przymorze polecam!!!!

Nie polecam
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jeśli jest Pani naszym prawdziwą klientką zapraszamy do kontaktu w celu rozwiązania problemu, numer kontaktowy 730 001 096
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Witam rozmawialismy przez telefon proponowala pani poprawe u panstwa niemam zamiar ryzykowac utraty wlosow w tym salonie jeszcze raz to napisze nie polecam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

ja rowniez nie polecam. panie fryzjerki maja miny jakby pracowały tam za kare. odechciewa sie wchodzić. niemila atmosfera panuje w salonie a pani kosmetyczka ma u siebie straszny brud.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

komentarz wymuszony zdecydowanie, jestem stałą klientką tego salonu. Dziewczyny są uśmiechnięte, są pewne tego co robią. Cena zawsze adekwatna do usługi. Korzystam z usług fryzjerskich jak i kosmetycznych. Nigdy nie zauważyłam "brudu" w salonie.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum

Willa Krzywoustego (5 odpowiedzi)

W okolicy, w której powstaje Willa Krzywoustego znajduje się bogato rozwinięta infrastruktura -...

gdzie chodzicie do stomatologa? (11 odpowiedzi)

Gdzie chodzicie do stomatologa częściowo refundowanego przez NFZ? proszę o rady i namiary na...

Energa - gwarancja stałej ceny - pilna prośba o opinię!! (879 odpowiedzi)

Witajcie.Potrzebuję pilnie opinii.Wydzwania o mnie ENERGA z propozycją gwarancji stałej ceny...