Gorąco polecam (1) Studio całkiem nieźle wyposażone, cyklorama z dużym odejściem, sprzęt... Mariusz organizacja sesji produktowej (1) Polecam, bez problemu można tam zorganizować sesje produktowe i modelkowe,... www.patrycjajedrzejewska.com Sesja fashion (2) Warunki i wyposażenie studio w pełni wystarczają do zorganizowania sesji... Marcin Denysiuk
POLECAM (1) polecam współpracę ze studio stara stolarnia wszystkim przedsiebiorom... Igor polecam (1) również polecam, wszystko super ann same pozytywy! (1) przyjazna, wręcz domowa atmosfera spowodowała, że mój synek czuł się przed... Monia jestem pod wrażeniem (1) Jestem pod wrażeniem jakości zdjeć wykonanych na moje polecenie. Nic nie... oskar STUDIO (1) studio ogromne, dające bardzo duże możliwości. do tego cyklorama z... kam.gdy Polecam (1) Zdecydowanie mogę polecić Starą Stolarnię. Zdjęcia na najwyższym poziomie,... Ola dziękuuuujemy! (1) Dziękujemy za piękne zdjęcia i przemiła obsługę na najwyższym poziomie! eryk sesja (1) Zdecydowanie polecam, zdjęcia piękne, podejście do klienta perfekcyjne :) na... j.p super! (1) wcześniej nie było możliwości wykonania zdjeć do dowodu w okolicach Kolbud -... Radek Super studio (1) Polecam to Studio, ma wiele możliwości, cyklorama, spore odejście od tła,... Kuba jestem zachwycona (1) Pani i Pan fotograf wykonali na moje zamowienie piękne zdjęcia moich dzieci,... Edyta Polecam! (1) Duże, przestronne studio, miła i luźna atmosfera, a także profesjonalny sprzęt:) Ewelina Zdecydowanie warte polecenia!! (1) Przestronne,ustawne, ciepłe studio , cyklorama która daje niesamowite... Paweł D. 100 % satysfakcji podczas tworzenia zdjęć na planie. Ostatecznie same stworzone fotografie robią ogromne wrażenie. (1) Jakiś czas temu korzystałam z usług proponowanych przez Studio Stara... Justyna Polecam (1) Polecam z całego serca pełen profesjonalizm zdjęcia mojej córki wyszły... Marta sesje (1) Polecam z całego serca, studio bardzo przestronne, fotografowie bardzo... Katy