Pierwszy Tatuaż (1) Wspólnie z dziewczyną w niedzielny poranek na spontanie stwierdziliśmy, że... Agata i Hubert Tatuaż jest cudowny (1) Jestem bardzo zadowolona z tatuażu, wygląda rewelacyjnie, usługa wykonana... Ania Pełen profesjonalizm. Polecamy (1) Korzystaliśmy z usług Krzysia. Pełen profesjonalizm, niesamowicie precyzyjnie... Dorota I Jacek
jestem bardzo zadowolona (1) widzę że ktoś nie wie co znaczy coś robić na kolanie,ja też skorzystałam... Kasia Pełen profesjonalizm!!! (1) Parę dni temu spontanicznie zdecydowałam się na industriala w lewym uchu.... Magdalena Po prostu w pełni profesjonalny artysta! (2) Polecam gorąca! Sam w najbliższym czasie wybieram się tam ponownie! Junior KK - opinia (1) Bardzo profesjonalna obsługa, był to mój pierwszy tatuaż..teraz planuje drugi... KK :) (2) gorąco polecam, naprawde warto. Mam kolczyka w wardze i nic nie bolalo :) Kasia super super super (1) Krzysiek to profesjonalista i bardzo miøy gosc. zrobil mi juz siedem... Maciek rownowaga Super!!! (1) Miałam lekkiego stracha, bo to był mój pierwszy tatuaż, ale muszę przyznać,... Kama Super klimat i bardzo ładne prace. (1) Kożystam już od 5 lat z usług tego studia i jestem bardzo zadowolona Kasia Tatoo (1) Witam! Robilem ostatnio 2gi tatuaz w tym salonie... na pewno na 2ch tatoo nie... Rav Mymy (1) Polecam bardzo wszystkim studio tatuażu SCORPION. Jestem bardzo zadowolony z... mymy Sylvie - opinia (1) miałam przekłuwany pępek, obsługa bez zarzutu, jestem bardzo zadowolona,... Sylvie POLECAM! (1) jak najbardziej polecam, super podejście do klienta, świetne tatuaże, czysty... ksm91 basia:) (2) lokal fajny, czystosc zachowana, obsługa hmm...... będąc niewidomym na... basia polecam ;) (2) miła oraz profesjonalna obsługa i wysoka jakość wykonywanych prac ;) ja24 Polecam gorąco :) (2) Profesjonalne studio, profesjonalna i fachowa obsługa, wspaniały i miły... Alicja tattoo studio scorpion (1) pełen profesjonalizm gość zna sie na żeczy polecam waldi