Aurelia Szczepanowska - ocena (1) Profesjonalna obsługa,szybko,sprawnie,dokładnie. Aurelia Szczepanowska Adam - ocena (1) Profesjonalna i nowoczesna studio fotograficzne w Gdańsku! Kariroom to... Adam Ewa - ocena (1) Kilka dni temu byłam zrobić zdjęcie do dowodu osobistego.Pan wykonujący... Ewa
Zuza Piętak - ocena (1) Serdecznie polecam ten zakład fotograficzny! Profesjonalna obsługa, miła... Zuza Piętak G&T H. - ocena (1) Jesteśmy pod wrażeniem ! Ten Pan to prawdziwy Profesjonalista . Fotki super i... G&T H. Michał - ocena (1) Profesjonalizm.... duża oferta,polecam Michał Ania Dar - ocena (1) Zawsze na zdjęciach wyglądam jak bym połkęła kij, a Pani Kasia wprowadza taką... Ania Dar Zuzia - ocena (1) Po raz pierwszy w życiu będę miała ładne zdjęcie paszportowe. Bardzo... Zuzia Nikola - ocena (1) Świetna atmosfera Nikola Gosia - ocena (1) Bardzo przyjmnie, rodzinnie i miło ^^ zjęcia na najwyżym poziomie Gosia Marzena Bokucka - ocena (1) Wykonalismy piękną sesję. W bardzo przystepnej cenie. Dziękujemy :) Marzena Bokucka Justyna Reca - ocena (1) Piękne kubki zaprojektowane i wykonane w 24 godziny. Dziękuję za ratunek w... Justyna Reca Mahinko - ocena (1) Z przyjemnością wystawiam pozytywną ocenę temu zakładowi fotograficznemu!... Mahinko Użytkownik - ocena (1) Nigdy nie miałam problemu ze zdjęciami. Profesjonalnie i szybko. I dość... Użytkownik Stała klientka od lat - ocena (1) Profesjonalnie zrobione zdjęcia do dowodu, z dobrym oświetleniem, ustawieniem... Stała klientka od lat Beata Maciejewska - ocena (1) Serdecznie polecam Fotografa UL - profesjonalnie i w miłej atmosferze! Beata Maciejewska Margola G. - ocena (1) Najlepszy Fotograf!!! Jutro ponownie się do niego wybieram (tym razem z... Margola G. Katarzyna - ocena (1) Bardzo polecam Panią Justynę , profesjonalistka w swoim fachu. Robiłam... Katarzyna Ania Ł. - ocena (1) Miałam przyjemność dwa razy współpracować z Agatą. Polecam z całego serca! W... Ania Ł. Danka - ocena (1) Polecam z całego serca pełen profesjonalizm Danka