Natalia - ocena (1) Druga sesja rodzinna z Agatą za Nami. Super przygoda, przepiękna pamiątka i... Natalia Paulina Z - ocena (1) Polecam serdecznie! Agata to fotografka z prawdziwego zdarzenia. Ma świetne... Paulina Z Karolina Zaleska - ocena (1) Agata jest niesamowita w tym co robi i w mojej opinii urodziła się... Karolina Zaleska
Monika Soliwoda - opinia (1) Piękne naturalne zdjęcia, które zachwycają :) Bardzo dobry kontakt z dziećmi... Monika Soliwoda Aleksandra Rutkowska - opinia (1) Tak jak Agata deklaruje -zgodność z opisem, albo jeszcze lepiej. Sesja w... Aleksandra Rutkowska Jacek - opinia (1) Na wstępie czuć profesjonalizm. Szereg akcesoriów gotowy do użycia, również... Jacek Zadowolona klientka - opinia (1) Bardzo sympatyczne młode panie. Zdjęcie do paszportu , a wyszło przepięknie.... Zadowolona klientka Anna Reńska-Józefczyk - opinia (1) Profesjonalizm, ciepło, radość, serdeczność to tylko kilka słów opisujących... Anna Reńska-Józefczyk Maciej - opinia (1) Szybko i sprawnie, w 10 minut otrzymałem zdjęcia paszportowe. W urzędzie... Maciej Marcin Karnowski - opinia (1) Polecamy z rodzinką sesje u Agaty. Super kontakt od wyboru sesji do... Marcin Karnowski Monika Karnowska - opinia (1) Gdy zobaczyłam u Agaty sesję z owcami, wiedziałam że musimy tam pojechać... Monika Karnowska Maks - opinia (1) Najpierw chciałem podziękować Mieliśmy już już kilka sesji zdjęciowych w i... Maks Maria - opinia (1) Korzystam z usług tego zakładu od kilku lat .Produktami obdarowuję rodzinę i... Maria Jana - opinia (1) Nie polecam uslug tego wykonawcy. Zdjęcia z komunii, ktore wykonywal w... Jana marzena - stały klient - opinia (1) Uwielbiam gościa , przesympatyczny - do każdego podchodzi z wyczuciem i... marzena - stały klient Madzia - opinia (1) Szczerze polecam studio fotograficzne kariroom. Miałem przyjemność być w nim... Madzia Danuta - opinia (1) Super i bardzo miła obsługa . Polecam Danuta Patryk - opinia (1) Szybko wykonane zdjęcia do dowodu i paszportu. Do tego miła atmosfera. Polecam Patryk Jarek - opinia (1) Bardzo profesjonalna, miła i szybka obsługa. Zdjęcia do paszportu doskonałe.... Jarek Karol Kos - opinia (1) Zakład Fotograficzny prowadzony przez sympatyczną młodą osobę, pasjonatkę... Karol Kos