Studio piercingu

Temat dostępny też na forum: Co? Gdzie? Kiedy?
Mam pytanie odnośnie studia wykonującego profesjonalnie (czyli nie igłą) i BEZPIECZNIE dziury. Czy ktoś może mi coś takiego polecić?
Wiem, że we Wrzeszczu jest takie studio, ale chciałabym wiedzieć (najlepiej od kogoś, kto tam był) jak wygląda sprawa czystości, sterylizacji narzędzi, używania jednorazowych igieł itp. Może ktoś podzieli się doświadczeniem?
Z góry dzięki i pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Studio piercingu

Przeprasza, coś mi się pomyliło :) miało być "profesjonalnie - czyli nie pistoletem". Czy jest jakaś opcja edytowania postów? Pozdrawiam

czesc
we wrzeszczu jest takie studio "leżeć" i wykonuja tam profesjonalnie zabiegi, sama tam bylam przekluwac nos:) wszystki jest sterylne mila i profesjonalna obsluga :)

ja polecam studio na Przymorzu. Na tzw dawnym malym rynku. Nie pamietam jak sie nazywa ale robilam tam kolczyk w jezyku.polecam!

jak można ich znaleźć w necie?? bo mam z tym problem ;) dzieki z gory

Inne tematy z forum

poszukuję rzetelnego i kompetentnego Zarządcy (70 odpowiedzi)

Nasza wspólnota chciałaby zmienić zarządcę, w tej chwili zarządza nami Euroformat ale jesteśmy...

Villa Jaśkowa Dolina (21 odpowiedzi)

Inwestycja powstanie na styku dzielnic Wrzeszcz i Morena, przy pełnej zabytkowych willi Jaśkowej...

Facet klepie po tylku (31 odpowiedzi)

Chciałam ostrzec wszystkie dziewczyny przed facetem który klepie panie po tyłku.Podchodzi on do...