Studium Edukacji Kadr

Hej.Czy znacie tą szkołę w Gdańsku-Studium Edukacji Kadr?Czy wogóle jeszcze istnieje i jak wygląda tam nauka...proszę o opinie...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Studium Edukacji Kadr

Skończyłam to studium kilka lat temu - specjalista informatyk, było bardzo luźno i sympatycznie, ja traktowałam to bardziej jak kurs komputerowy niż konkretne wykształcenie. Ale jak sie słucha i stosuje do ćwiczeń to można się nauczyc ciekawych rzeczy.

kończyłam u nich studium psychologii i socjologii + prawa i administracji :) ale to było kilka lat temu :)

roczne szkoły mają to do siebie, że nic nie dają ;) tzn. tyle, że możesz sprawdzić czy to faktycznie Ciebie interesuje :) ja po tych kierunkach poszłam do Żaka do 2letniego studium prawno-administracyjnego :)

zgadzam się z Wami dziewczyny,chodziło mi głównie o atmosfere i ocenę tej szkoły.czyli ogólnie może być:)a jeszcze jedno,ona jest bezpłatna czy płaci sie czesne?na jej stronce chyba wiele się nie dzieje,jakby nie aktualizowali jej...

ja płaciłam :] (lata 2002-2004)

Aha,rozumiem.dzięki:)

Inne tematy z forum

Afrodyzjaki (5 odpowiedzi)

Chciałabym nieco podkręcić atmosferę w sypialni oraz szukam skutecznych afrodyzjaków. Jakieś...

Poszukuję sprawdzonego lekarza od krękosłupa -dyskopatii (36 odpowiedzi)

Może możecie mi pomóc. Szukam specjalisty który zajmuję się dyskopatią i innymi schorzeniami...

Prezent dla teściowej (121 odpowiedzi)

Moja teściowa obchodzi niedługo 60te urodziny. ale jak to zwykle u mnie bywa nie mam pojęcia co...