Stwórzmy zespół muzyczny !!!

Temat dostępny też na forum: Społeczność
Stwórzmy zespół muzyczny !!!
Witam!

Nazywam się Michał jestem z Gdańska, mam za sobą 10 lat szkoły muzycznej tj. ponad 10 lat gry na klawiszach oraz kilka lat puzonu choć nie posiadam aktualnie tego instrumentu. Ale klawisze są ruchu.

Może znajdą się jakieś osoby, które chciały by coś razem pograć w weekendy jako hobby lub nawet dodatkowy zarobek, zrobić covery piosenek albo nawet pograć piosenki biesiadno/weselne. Myślę, że fajnie by było się zintegrować i stworzyć coś razem, coś z niczego :)

Fajnie by było gdyby zespół składał się z klawiszów, gitary basowej i elektryka, puzon,trąbka,saksofon. Wokal, trochę śpiewam ale mój głos nie jest aż taki bardzo fajny.

Miejsce by się jakoś wspólnie obmyśliło, Gdańsk czy też Trójmiasto ma wiele możliwości, nawet może to być świetlica przy remizie za Gdańskiem.

Czekam na kontakt mail: michallis92@gmail.com
Lub SMS bo nie zawsze jestem przy telefonie: 517 721 304
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

A flet???

;-(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Czy warto uprawiać sport? (12 odpowiedzi)

Tak się składa, że większość moich kolegów nie uprawia żadnego sportu. Ich zdaniem nie jest on im...

Sposób na zakwasy? (35 odpowiedzi)

Chciałam dowiedzieć się jakie macie sposoby na zakwasy? Odkąd intensywniej ćwiczę co jakiś...

Bonus powitalny jak z nim grać, aby zarobić (8 odpowiedzi)

Cześć wszystkim. Chciałbym dowiedzieć czy można zarobić, na bonusach powitalnych w kasynach...