Stworzone dla Zdrowia na Targu Węglowym

Witajcie, słyszeliście może o tej akcji Stworzone dla Zdrowia, na którym będzie można bezpłatnie się przebadać oraz ogólnie dowiedzieć się więcej o swoim zdrowiu. Był ktoś może w tym ich pawilonie? Warto się tam wybrać?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Stworzone dla Zdrowia na Targu Węglowym

Akcję promuje Kusznierewicz.
Badać można wiele parametrów.
Ale wyniki otrzymuje się dopiero po zalogowaniu się.
Całe lato centrum będzie w Brzeźnie w okolicach molo.

Ja już tam byłam niedawno na badaniach w tym Centrum Stworzone dla Zdrowia. Naprawdę świetna sprawa, szczególnie, że wszystkie badania są bezpłatne. Oprócz tych badań polecam też zobaczyć sobie ich plan wydarzeń w tym centrum, bo sporo się tam dzieje.

Dokładnie, ich akcje tematyczne są bardzo interesujące. Wczoraj na przykład się sporo działo w związku ze świętem miasta. W przyszłym tygodniu zresztą będą tagi zdrowej kuchni, więc też będzie można czegoś nowego się dowiedzieć. Ja tam na pewno znowu pójdę, bo sporo się tam dzieje.

Akcja jak najbardziej godna polecenia. W ten weekend będą targi zdrowej kuchni i na to najbardziej czekam, bo zajęcia fitness nie za bardzo mnie ciekawią. Badania już sobie tam zrobiłam. Wszystko bardzo profesjonalne :-)

Tak, zajęcia ze zdrowego odżywiania były bardzo interesujące. Ja w tym centrum witam teraz co weekend, bo przynajmniej za każdym razem jest coś innego. Teraz czekam na zajęcia z jogi w tę sobotę czyli jutro. Kto wie, jak mi się spodoba, to może się na warsztaty zapiszę.

Teraz w weekend mają być ciekawe zajęcia. Ja na pewno wybiorę się w sobotę jak będą tam warsztaty z radzenia sobie ze stresem, prowadzone nie byle przez kogo, bo przez Mateusza Kusznierewicza :) Takiej okazji nie będę mogła przegapić :)

Inne tematy z forum

zarządzanie zasobami ludzkimi - studia podyplomowe (5 odpowiedzi)

Witam! Poszukuję osób, które skończyły zarządzanie zasobami ludzkimi na Uniwersytecie Gdańskim...

Tkaniny, materiały gdzie kupię? (27 odpowiedzi)

Gdzie jest duzy wybor materiałow , tkanin do szycia na terenie Rumi, Gdyni??

Domy opieki w okolicach trójmiasta - starsza, sparaliżowana osoba (41 odpowiedzi)

Witam, Niestety stanęliśmy nagle z bratem przed faktem pooperacyjnego niedokrwienia mózgu u...