Subaru Impreza GT
Omijajcie ten warsztat, odradzam !!! Tylko w gadce i bajerowaniu są pro... Był problem do diagnozy a z każdą "naprawą" auto jeździło gorzej, sam znalazłem ich partactwa, wkręcili zawór DV na podartą uszczelkę i sylikon, oczywiście wydmuchało... Przy wymianie świec nie sprawdzili szczeliny, świece nowe ale szczelina od 0.7 do 1.1 ... gubił zapłony. Nie wiedzieli albo głupa zgrywali że nie wiedzą jak powinna pracować sonda lambda, moja pracowała źle co sam wykryłem, zalecili wymianę sondy, nowa pracowała tak samo źle, dopiero wnikliwa diagnoza za kolejne pieniądze wykazała że uszkodzona jest wiązka ale została zrobiona prowizorka a nie naprawione uszkodzone miejsce - zły pomysł bo komp głupiał... Zamiast naprawiać wygenerowali więcej usterek. Nie było powodu by ruszać turbo, ładowało poprawnie, a skręcili actuator do oporu i zaczęły się przeładowania i kichanie..
W dobrym warsztacie odnaleziono że nowe przewody WN mają przebicie , że nie ma masy na kompie i znaleziono miejsce i naprawiono uszkodzony przewód, poprawnie ustawiono ładowanie turbo.
W dobrym warsztacie odnaleziono że nowe przewody WN mają przebicie , że nie ma masy na kompie i znaleziono miejsce i naprawiono uszkodzony przewód, poprawnie ustawiono ładowanie turbo.