Sufit podwieszany

Temat dostępny też na forum: Dom i mieszkanie
Szukam kogoś, kto zrobi u mnie w mieszkaniu sufit podwieszany (pow mieszkania 45 m2)
Czy wiecie może jaki jest koszt robocizny za 1 m2 sufitu podwieszanego?
Mail: p.stoj@poczta.fm
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Sufit podwieszany

mój młodszy brat sam zrobił u nas sufit podwieszany, jeśli potrafisz przykręcać regipsy i masz trochę zdolności/zaradności to sam sobie równie dobrze możesz zrobić :))

To forum zaczyna przypominać wysypisko pomyj ,albo jeden zadaje sobie sam pytanie np.Kasia coś tam POTRZEBUJE(przykład)następnie sam sobie
odpisuje już jako marian że jej pomorze jaki to jest fachowiec itp, nie zdając sobie sprawy co to ip komputera .ostatnimi czasy robi się to coraz bardziej żałosne .
Zawsze uważałem portal tromiasto.pl za atrakcyjne miejsce do merytorycznej rozmowy na wszelkie tematy oraz szansę na pozyskanie klienta i fachowca .
Dzieci do piaskownicy!!!!!!
Admin do pracy!!!!!

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

klaudia nie wiem o co ci chodzi a mnie zastanawia czemu zazwyczaj piszesz niezalogowana i podszywasz się pod różne osoby zamiast pisać jako zalogowana i tak nie swoim imieniem Olga????

Witam. Mogę podjąć się wykonania sufitu.
Kontakt od nr. tel. 507 950 583 Marcin

Polecam firmę Hersen tel. 517-966-887

Inne tematy z forum

Ankieta do pracy dyplomowej (4 odpowiedzi)

Dzień dobry, prowadzę badania na temat zagrożenia przestępczością kradzieży i kradzieży z...

Kosmetyki do opalania (6 odpowiedzi)

Jak w temacie, gdzie kupujecie? Jest coraz cieplej a ja blada jak ściana :) Jakiś bronzer...