Suknię Papilio kupię

Temat dostępny też na forum: Wesele
Witam jestem zainteresowana odkupieniem sukni Papilio w rozsądnej cenie. Rozmiar 38. Kolor szampański:)

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Suknię Papilio kupię

Up:)

któraś z forumowiczek niedawno dawała ogłoszenie że sprzeda papilo...poszukaj w wyszukiwarce

tak, tę sukienke chciała sprzedać dotyk-anioła chyba

http://forum.trojmiasto.pl/read.php?f=11&i=557090&t=511991

to ten wątek

ale ktory model Papilio? ;)
ja mam do sprzedania Agate
http://forum.trojmiasto.pl/read.php?f=11&i=538480&t=538480

No właśnie ten model co chce sprzedać forumowiczka dotyk-anioła. Ale tam za duża cena:) co będe ukrywać, tym bardziej, że ja chce jako gość założyć taką sukienkę:)

Wybacz, że zwracam Ci uwagę, ale JAKO GOŚĆ w takiej sukience... nie będziesz mile widzianym gościem przez pannę młodą. Białą, ecru itp długą suknie na weselu, ma prawo mieć TYLKO PANNA MŁODA, chyba, że wcześniej ją zapytasz i nie będzie miała nic przeciwko temu. Już byłam na takim ślubie, gdzie na widok kobiety w białej sukni (była daleko), goście wykrzyknęli "jest już panna młoda", ale ona była tylko gościem... o odczuciach "prawdziwej" panny młodej nie wspomnę.

a dlaczego gosc nie moze ubrac sie na bialo? w czym to przeszkadza? chyba ze panna mloda ma kompleksy...

w białą suknię ślubną, to chyba jednak jest lekka przesada. Poza tym nie mówię tego z perspektywy własnej, tylko Panien młodych, które zostały zaskoczone przez takie kreację swoich gości. Nie było im miło. Chyba każda panna młoda chcę tego dnia wyglądać wyjątkowo i niepowtarzalnie, dlatego tego typu suknie - kolor i krój są zarezerwowane dla nich. Oczywiści nigdzie to nie jest "napisane", to jest po prostu w "dobrym tonie", a trochę taktu nikomu nie zaszkodzi.

a jak panna mloda ma czerwona sukienke to nikt z gosci nie moze sie tak ubrac. czy moze kazdy przed pojsciem na wesele ma zadzwonic i zapytac jak bedzie ubrana panna mloda?

jak panna mloda nie jest za ladna delikatnie mowiac to chociaz ubralaby najpiekniejsza suknie to i tak ksiezniczka czy pieknoscia sie nie stanie.

Zgadzam się w 100% z lili 82. Byłoby mi przykro, gdyby ktoś z moich gości wystapił w takiej sukni na moim ślubie.

No tak! ale czy wy widzicie te sukienkę? ona jest ecri, poza tym zwykły gorset i spódnica. Jeśli chcecie wiedzieć to akurat ta suknia jest wieczorowa a NIE ślubna!!! przynajmniej pod taką nazwą można ją kupić i zobaczyć w katalogu. :)
Pozdrawiam:)

no tak jest to kolekcja wieczorowa ale nie powiedziałambym że jest zwykła. Widziałaś ja na żywo? Miałaś na sobie? Mając ja na sobie bynajmniej nie czułam się jakbym była gościem.
Tak tylko wtrącę...

Suknia jest piękna, a ja się zawsze doskonale czuje w zestawie gorset+spódnica. Ten zestaw mi się podoba teraz najbardziej, nie jest biały i dlatego chciałabym mieć coś takiego założonego jako gość.

Inne tematy z forum

wydruk zaproszeń - jaka drukarnia? (24 odpowiedzi)

hej :) mam już swój pomysł i projekt zaproszeń, jaka drukarnie polecacie? w której drukują tanio...

Garnitur ślubny dobrej jakości gdzie mogę kupić??? (99 odpowiedzi)

szukamy z moim przyszłym mężem dobrej jakości garnituru.... czy ktoś coś wie??