Summer Skate Show Akcja charytatywna na rzecz Hospicjum

MŁODZI DLA HOSPICJUMSą zdrowi, dynamiczni, pełni pomysłów. Ciągle w ruchu. Szaleją na deskorolkach, wykonują niezwykłe ewolucje na rowerach, trenują taniec nowoczesny i sztuki walki, są w zespołach wokalnych i cheerleaderskich. Młodzi ludzie z Trójmiasta. Postanowili wykorzystać swoją energię i pokazać, że potrafią być ofiarni i pomocni. Dwie dziewczyny z Gimnazjum nr 25 w Gdańsku, Natalia ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

mała ale BARDZO WAŻNA poprawka

Trenerki Cheerleaderek z Gimnazjum nr 25 są DWIE: Joanna Kania i Alicja Płonka. Za pomyłkę bardzo przepraszam!!!!!!

mała ale BARDZO WAŻNA poprawka

Trenerki Cheerleaderek z Gimnazjum nr 25 są DWIE: Joanna Kania i Alicja Płonka. Za pomyłkę bardzo przepraszam!!!!!!

oojjj bęęęędzie sięęę dziaaałłłoooo!!!:-)

Super Show

Było super fajnie. Dobre trzy godziny zbiórki a zebraliśmy dla dzieciaczków ponad 6 stówek. Myślę, że nie jest źle, na pewno się im przydadzą!!! :):):)
Czy wszyscy tak myślą???
Było sii

Na Gimnazjum 25 można liczyć. Pozdrowienia dla wszystkich!! Czy w przyszłym roku można na Was liczyć?
Zależy czy królewna będzie chciała to jeszcze robić

impreza była super

opinia najmłodszego

impreza była super, najbardziej podobały mi się bmx-y deski i rolki;
fajne było to, ze mogłem rozdawać gadżety młodszym ode mnie; moglem wylosować popcorn i nawet watę cukrową. :):)
Podobały mi się pady aikido i fajnie można było się bawić na placu zabaw!!!

no raczej ze bylo godnie xD

Fialkowska i Asia wielki szacun ;PP

a Hospicjum z pewnoscia nie pogardzi zadnymi pieniedzmi wiec kazdy zebrany grosz sie przyda ;)

to było fajnie xD w przyszłym roku będziemy już wiedziały jak mamy to zorganizować i z pewnością będzie wiecej ludzi, więcej atrakcji i wiecej kasy xD

a te sześc stówek zawsze się przyda. i dziękuje wszystkim za wsparcie ;*

Inne tematy z forum

Garden of Lights - Smerfy - Ogród świateł (15 odpowiedzi)

Ogród Świateł to wyjątkowa wystawa plenerowa, która przeniesie widzów do uwielbianego bajkowego...

ARKA Gdynia - Górnik Łęczna (3 odpowiedzi)

więcej

Jezioro Łabędzie (5 odpowiedzi)

Jezioro łabędzie to największy fenomen sztuki baletowej, który już od ponad stu lat niezmiennie...