Super ZLOBEK Super Nianie

Bardzo polecam wszystkim rodzicom. Informacje które przekazują pracownicy są jasne i klarowne, A TO CHYBA WAŻNE DLA KAŻDEGO RODZICA ABY WIEDZIEĆ CO DZIEJE SIĘ Z JEGO DZIECKIEM KIEDY ON JEST W PRACY. Czysto i bezpiecznie. Jestesmy zadowoleni z naszego wyboru i z czystym sumieniem mozemy polecic ta placowke. Zyczymy wszystkim rodzicom komfortu psychicznego takiego jaki my mamy gdy nie ma z nami naszej pociechy. Pozdrawiamy pania Krysie.:-)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 40

Re: Super ZLOBEK Super Nianie

mi niestety tego komfortu psychicznego zabrakło, kiedy zwolniły się (prawie równocześnie-przypadek?)dwie prawdziwe super nianie- pani dorota i pani kasia.a pani krysia? czy ma w ogóle jakieś kwalifikacje do pracy z dziećmi?... na szczęście moje dziecko już nie chodzi do tego żłobka i cieszę się, że nie mam już okazji współpracować z właścidcielką.ma pierwszy rzut oka przemiła osoba,niestety to tylko pozory. nie polecam tej placówki
popieram tę opinię 42 nie zgadzam się z tą opinią 1

ja zgadzam się z opinią zawiedzionej mamy, mój syn uczęszczał do żłobka tam przez pół roku, to nie prawda że nie są przyprowadzane dzieci chore bo są przyprowadzane, przez ten czas jak chodził tam mój syn to "przrewineło" się 5 różnych opiekunek co nie powinno być dopuszczalne przy takich maluchach bo nie zdążyły sie przyzwyczaić do jednej opiekunki jak pokazywała sie nowa, a co do właścicielki to na początku jak zapisywałam syna to była przemiła, ale z czasem jak zadawałam za dużo pytań to zaczynała sie robić opryskliwa
popieram tę opinię 40 nie zgadzam się z tą opinią 1

zgadzam sie z opiniami, rowniez ciesze sie, ze moje dziecko juz tam nie jest.
popieram tę opinię 38 nie zgadzam się z tą opinią 1

Witam, dla wszystkich zainteresowanych. Opinie na temat żłobka piszą koleżanki. Panie zmieniają się dość często, bo ciężko się pracuje z panią Mają - właścicielką. Pani Krysia nie ma całkowicie żadnego wykształcenia potrzebnego do pełnienia funkcji opiekunki dziecięcej. Jest Mamą pani Mai. Do tego nie mam pewności czy w ogóle figuruje w rejestrze pracowników żłobka. Taki rejestr prowadzi urząd pod który podlega ta placówka. Jeżeli ktoś chce, zawsze można to sprawdzić... :). Tym czasem radzę dobrze się zastanowić nad wyborem placówki opiekuńczej dla swojej pociechy.
popieram tę opinię 34 nie zgadzam się z tą opinią 2

Zgadzam się z powyższymi opiniami. Ten żłobek to porażka, p. Krysia to mama szefowej i nie ma odpowiednich kwalifikacji, co widać podczas pracy z nią. Fakt, iż nianie często się zmieniają świadczą o złym traktowaniu pracowników: niskich płacach, braku szkoleń (np. tych o pierwszej pomocy ) i problemach z umową. Oszczędzają na jedzeniu.

RODZICE, SKORO WIDZICIE, ŻE CIĄGLE ZMIENIAJĄ SIĘ NIANIE, TO CHYBA MÓWI SAMO ZA SIEBIE! ZMIEŃCIE ŻŁOBEK NA SPRAWDZONY PRZEZ ZNAJOMYCH.
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 0

Żłobek NR 39 Pozytywnych Inicjatyw w Tczewie

Nadal Trwa rekrutacja do naszego żłobka. Koszt opieki nad dzieckiem z wyżywieniem (5 posiłków) wynosi 500zł. Jesteśmy w Tczewie na ul. Wojska Polskiego 25. Zapraszamy do odwiedzenia naszej strony na facebooku Żłobek nr 39 Pozytywnych Inicjatyw w Tczewie. Wszelkie informacje pod numerem tel. 728 486 702
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0