Super fryzjer - niezłę ceny

Temat dostępny też na forum: Salon fryzjerski Górczyńscy
Bardzo się cieszę, że udało mi się znaleźć na Suchaninie tak dobrego fryzjera. Ja i moja żona jesteśmy bardzo zadowoleni. Zarówno pan Radek (którego dyplomy z najróżniejszych konkursów zajmują spory kawałek ściany) jak i jego brat i jeszcze jedna pani którzy tam pracują to naprawdę świetni fachowcy. Przez długi czas, nawet gdy zbyt długo nie ścinam włosów, nie mam problemu z układaniem mojej czupryny. Poświęcają każdemu sporo czasu i ma się pewność, że jest się w dobrych rękach.
ZDECYDOWANIE polecam.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 7

Re: Super fryzjer - niezłę ceny

Od paru lat strzygę się razem z mężem u Pana Radka. Zawsze jesteśmy bardzo mile obsłużeni o umówionej godzinie i wychodzimy z salonu bardzo zadowoleni ze świetnymi fryzurami. Pan Radek to bardzo dobry najwyższej klasy fryzjer jednym słowem mistrz.Nie odstawia fuszerki jak to często się zdarza w innych przerelamowanych salonach fryzjerskich np. Filip,Wojtek z Wrzeszca, a ja dopóki nie poznałam Pana Radka przeplacałam za często byle jakiej jakości usługi.
Polecam najlepszy zakład fryzjerski Górczyńscy w Trójmieście.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6

A ja sie z tym nie zgadzam. Dziewczynom moze sie to i podobac, gdy fryzjer obcina kazdy wlos pojedynczo, ale ja, jako chlopak cenie sobie czas. Obcinanie moich wlosow wprawionemu fryzjerowi zajmuje 15 minut, a nie 45. Ponadto cena tez nie jest zachecajaca. Bylem tam dwa razy: ra, zeby zobaczyc, czy warto, a drugi raz z musu. za kazdym razem zaplacilem inna kwote, mimo ze dlugosc wlosow byla taka sama zarowno przed, jak i po scieciu. Nie polecam
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2

Jezu ludzie, jeśli możecie nie idźcie do tego salonu! Byłam u pana Radka, niby bardzo proste ścięcie, nic skomplikowanego, wyszłam wystrzyżona jak kura.. każdy włos układał się w swoją stronę. Ominęłam przyjęcie ponieważ nie chciałam pokazywać się znajomym w moim stanie.. nigdy wiecej. Będę zawsze omijać ten salon szerokim łukiem.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re: Super fryzjer - ceny KOSZMAR

Faktycznie fryzjer niezły - ale ceny kosmos. Włosy półdługie - szampon koloryzujący (nie farba) umycie + ścięcie - 260 zł :(
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: Super fryzjer - ceny KOSZMAR

witam ja tam nie znam akurat tego fryzjera ale wiem jedno goraco moge polecic salon na morenie do ktorego razem z cork trafilam zupelnie przypadkowo wracajac z pizzeri krokodyl.salon znajduje sie tuz pod pizzeria. pracuja tam dwie mlode i przemile siostry. z uslugi bylam bardzo zadowolona a corka powiedziala ze juz nigdy nie pojdzie nigdzie indziej(moja corka ma 9 lat i wizyty u fryzjera z nia to byl koszmar,ktory teraz mam nadzieje juz sie skonczyl:)
ceny jak najbardziej ok
wiec polecam salon "siostry" na morenie
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Może kiedyś to było COŚ.. ALE TERAZ .... Pierwszy raz spotkałam się z taką niekompetentnością.. Żal mi ludzi którzy mieszkają w okolicy i nie mają w zasięgu ręki dobrego fryzjera!!! Ja musiałam z ich usługi skorzystać ponieważ przyjechałam do rodziny na imprezę rodzinną, farbowanie plus układanie włosów.. Za tą cenę w centrum Warszawy miałabym zrobione włosy na bóstwo...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

to trzeba było iść w Stolycy do fryzjera
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jaki tam tani byłem z dziećmi od dziecka chciał 25 zł lub 30 zł,kosmos nie polecam.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Jaki tam tani od dzieci chciał 25 lub 30 zł,kosmos.Nie polecam.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

od 4 lat chodzę tylko i wyłącznie do Pana Dawida z tego salonu. Jestem zachwycona. Zawsze byłam zadowolona ze ścięcia. Pan Dawid świetnie doradza, jest mega sympatyczny. A ceny? nie są niskie, ale nie przesadzajmy to nie sa mega ceny, podobne do cen fryzjerów tej klasy.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3