Super restauracja

Nie zgadzam sie z poprzednia opinią,też byłem na imprezie okolicznościowej w tej restauracji, i uwazam że wszystko było w porzadku.Jedzenie super,bardzo ładnie podane,talerzy obtłuczonych nie zauwazyłem.Papierosów nikt nie palił.A myśle że w ciszy to można posiedziec w domu a nie w restauracji.Ogólnie polecam kazdemu kto chce dobrze zjeśc a szczególnie kaczkę i żeberka z pysznymi kopytkami.Wystrój ładny obsługa bardzo miła.Restauracja posiada wyjątkowy klimat,a dyskretna muzyka wprowadza w dobry nastrój.Z przyjemnością zajrzę tam po raz kolejny.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Restauracja HACJENDA partyzantów wrzeszcz

Sama restauracja w sobie nie ma nic do zarzucenia, jesli chodzi o obsługe Panie są miłe lecz popełniaja ogromne błedy. We wrześniu tego roku wyprawiałam tam swoj ślub jakoze byl to obiad weselny nie pasowało mi to iz panie podały obiad podczas naszej (nowożeńców) nieobecnosci a co wiązało sie za tym to to iż nie "załapaliśmy" się na własny obiad zostało nam tylko popatrzeć. rada dla nowożeńców nieodchodźcie od stołu nawet do toalenty czy na papierosa... nie miło to wspominam.Dodatkowo co mi sie nie podobało to to ze rozmawiałam z kilkoma Paniami na temat spraw organizacyjnych i kazda z tych pań probojąc nas zadowolić doradzał nam co innego wiec na sam koniec z tych rad wyszłedł jeden wielki teatr,mianowicie jedna pani powiedziała ze mozemy przywiesc zwoj alkohol pół na pół z alkoholem restauracyjnym,druga pani słyszac o tym probowała wmowic nam ze czegos takiego nie ma u nich w lokalu,kolejna Pani obiecała nam ze sala zostanie oddzielona PARAWANEM co nie zostało wykonane , obicywano równiez miła muzykę dopasowana do ceremoni slubnej ta ktora akurat leciała bardziej podchodziła mi pod załobna,smutną... tak tak a najlepsze co dowiedzilismy sie na koniec to to że podczas naszego slubu za ściana moze odbywać się obiad ZAŁOBNY ?!!!!!!!!!!! (oburzona po usłyszanych słowach zaprotestowałam mowiac ze nikt mnie wczesniej o tym nie poinformował pani jednak stwierdziła ze nie wynajmujemy całej sali lecz jej kawałek) kto to widział , co najbardziej mnie zdenerwowało to własnie to iz pracownik tamtejszej restauracji poinformował nas na pare dni przed uroczystoscia wiec nawet chcac czy nie chcąc nie mielisbysmy czasu na zmianę lokalu.Sa plusy i minusy na jedzenie oraz personal (pomijajac te fakty) nie narzekam co do jedzenia to pomniejszyła bym wielkosc porcji tzn miesa np.w naszym wypadku schabowe na mniejsze ale by było ich więcej,nam powiedziano ze restauracja wykonuje porce ponad normę niestety na nszym stole nie szło tego zauważyc płacilismy za cos czego nie było. Powiem że wróciłabym jeszcze do tej restauracji jednak ze bardzo szczegółowo omawiałabym sprawy danej uroczystosci i teraz wiedziałabym na co zwrocic uwagę.co do klimatu to b.ładnie spokojnie i przyulnie co do cen to bardzo atrakcyjne :) 44 zł od osoby.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0