Super szkoła jazdy, polecam każdmu
Wczoraj miałam egzamin. zdałam za 1 razem. jak chodzi o osrodek, miła atmosfera- raz instruktor mnie skrzyczał to sie wkuzylam, ba nawet poplakalam bo jestem dosc delikatna osobką :) ale tak to bylo ok: milo i przyjemnie :P dogodne miejsca do dojechania. bez problemu mozna umawiać sie na kolejne jazdy. Jak chciałby ktoś przelozyc czy nagle cos wypadlo i nie moze przyjsc na jazde to wystarczy zadzwonic i jest naprawde ok. jak chodzi o instruktorów :) to mój główny instruktor to Seba :) najlepszy na swiecie :D uwielbialam słuchać jego historyjek miła atmosfera i w ogole :D jeden raz mialam zastepstwo byl to pan Andrzej, miły człowiek troche nie ufny kursantom, których nie zna ale bardzo opanowany :) Jesli kto kolwiek ma dylemat jaka szkole wybrac to serdecznie polecam, dosc tanio, szybko teoria, jak chodzi o jazdy to juz bardziej od was zalezy no i co najwazniejsze przyjemnie!!
Z pozdrowieniami i uściskami dla najleprzego instruktora na świecie od szczęsliwej driverki :*
Ps: GO ALB!!!
Z pozdrowieniami i uściskami dla najleprzego instruktora na świecie od szczęsliwej driverki :*
Ps: GO ALB!!!