Hanna - ocena (1) Super załoga, czystość, ciekawe produkty, mądre promocje, polski rynek Hanna Joanna - ocena (1) Merkus na Zaspie super zaopatrzenie i pycha jedzonko.Polecam garmaż sami... Joanna Aneta L. - ocena (1) Bardzo lubię chodzić do sklepu livio ponieważ najczęściej się zapatruje w... Aneta L.
Ewa - ocena (1) Młoda niska czarna w okularach ekspedientka bardzo nie uprzejma. Ciągle... Ewa Ann - ocena (1) Jestem klientem z kilkunastoletnim stażem. W Gdańsku robię zakupy online od... Ann wioljed1@gmail.com - ocena (1) Masakrycznie,brudno,puste półki,personelu nie widać na cały sklep jedna kasa... wioljed1@gmail.com Przyjezdny - ocena (1) Nie polecam. Nie miła obsługa. Brud na sklepie. A już wizytówką sklepu są... Przyjezdny Ewa - ocena (1) W dniu dzisiejszym sałatka zakupiona na śniadanie termin przydatności do... Ewa Pani Kasia - ocena (1) Bardzo czyste slepy, lady czyste mięso świeże,z miłą chęcią robię tam zakupy... Pani Kasia Klient - ocena (1) Chciałbym podziękować młodej kobiecie z tego sklepu Pomimo że obsługiwała... Klient Xxxzzz - ocena (1) Bardzo polecam sklep w Metropolii Merkus , personel Bardzo pomocny zawsze... Xxxzzz Edyta - ocena (1) Moje wrażenia z dzisiejszych (06. 07. 2024) zakupów po godz 14.00 są mniej... Edyta Dzianis - ocena (1) Odmówili sprzedaż piwa bezalkoholowego, proszą o dowód chociaż jest to... Dzianis MP - ocena (1) Poniżej krytyki. Brak prawidłowego oznaczenia towarów, różne ceny na... MP Agnes - ocena (1) Najgorszy sklep w całym Trójmieście z niemiłymi sprzedawczyniami. Agnes Mesjasz - ocena (1) Cóż miłe zaskoczenie , ogórki, pomidory malinowe i wiele innych produktów... Mesjasz Barbara - ocena (1) jak najgorsze ! Barbara Rycho - ocena (1) Nie mila obsługa Zakupiłem boczek wędzony cena 47zl za kg. nie nadawał się... Rycho malgorzata kozłowska - ocena (1) eurospar manchattan gdansk wrzeszcz zakup łosoś dzwonko rafa... malgorzata kozłowska Igor - ocena (1) Tak się złożyło, że wcześnie rano musiałem zrobić zakupy w markecie... Igor