Surf Jam Session - Wstep wolny do 24

IMPREZA SurJamSession w Łajbie!Impreza plus projekcje windsurfingowe.Start: godz. 21:00 SWszyscy do godziny 24:00 wchodzą za free!
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

wstęp bezpłatny????!!!!!

...sorry...ale chyba wstęp dla studentów jest płatny...ostatnio musiałem zapłacić 5zł...chyba że te bezmózgie koksy sobie kasują na boku... zróbcie coś z tym!!!!!

:-))

Jak ubierali sie chlopacy/ dziewczyny w tamtych czasach na dyskoteki???? czy ktos moze opisac albo pokazać?

jak bys nie zauwazył to jest napisane,ze DZIEWCZYNY wchodzą za FREE a faceci placa!!! wiec nikt cie nie oszukal....

do studenta

Moze jestes studentem NIE UNIWERSYTETU - bo tylko studenci UNIWERSYTETU GDANSKIEGO maja wstep FREE i tyle:)

a ja bylem tam w zeszly piatek, pan z bramki chcial odemnie 10, choc jestem studentem nie ug, wiec powinienem zaplacic 5. spytalem sie skad wzial taka cene to powiedzial ze tak jest w regulaminie klubu. powiedzialem, ze sie myli a i tak to nic niedalo. po imprezie gdzies kolo 4, podchodzi do mnie bramkarz i oddaje mi 5 i mowi ze faktycznie mialem racje :) wiec jak widac na spokojnie mozna wszystko zalatwic :)

A jak jest wsrodku?atmosferka i wogole, placa sie isc?Bo jeszcze nie bylem i chcialbym sie wybrac

Inne tematy z forum

Bal dla seniorów - Bal na Batorym (4 odpowiedzi)

Z okazji 100. rocznicy nadania Gdyni praw miejskich Prezydent Miasta Gdyni zaprasza gdyńskich...

Urodzinowe widowisko na ulicy 10 Lutego (56 odpowiedzi)

Ulica w dniu 10 lutego 2026 roku zostanie przekształcona w główną arterię obchodów stulecia...

Muzyczny życiorys Franka Sinatry przy świecach (6 odpowiedzi)

Wyjątkowy koncert w stylu włoskim, oddający klimat prawdziwej włoskiej muzyki wśród...