Surf Jam Session - Wstep wolny do 24

IMPREZA SurJamSession w Łajbie!Impreza plus projekcje windsurfingowe.Start: godz. 21:00 SWszyscy do godziny 24:00 wchodzą za free!
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

wstęp bezpłatny????!!!!!

...sorry...ale chyba wstęp dla studentów jest płatny...ostatnio musiałem zapłacić 5zł...chyba że te bezmózgie koksy sobie kasują na boku... zróbcie coś z tym!!!!!

:-))

Jak ubierali sie chlopacy/ dziewczyny w tamtych czasach na dyskoteki???? czy ktos moze opisac albo pokazać?

jak bys nie zauwazył to jest napisane,ze DZIEWCZYNY wchodzą za FREE a faceci placa!!! wiec nikt cie nie oszukal....

do studenta

Moze jestes studentem NIE UNIWERSYTETU - bo tylko studenci UNIWERSYTETU GDANSKIEGO maja wstep FREE i tyle:)

a ja bylem tam w zeszly piatek, pan z bramki chcial odemnie 10, choc jestem studentem nie ug, wiec powinienem zaplacic 5. spytalem sie skad wzial taka cene to powiedzial ze tak jest w regulaminie klubu. powiedzialem, ze sie myli a i tak to nic niedalo. po imprezie gdzies kolo 4, podchodzi do mnie bramkarz i oddaje mi 5 i mowi ze faktycznie mialem racje :) wiec jak widac na spokojnie mozna wszystko zalatwic :)

A jak jest wsrodku?atmosferka i wogole, placa sie isc?Bo jeszcze nie bylem i chcialbym sie wybrac

Inne tematy z forum

Zaczęło się od morza - 100-lecie Gdyni - koncert urodzinowy (97 odpowiedzi)

Natalia Kukulska, Margaret, Natalia Szroeder, Andrzej Piaseczny, Tomasz Organek, Natalia Muianga,...

NIE dla faszyzmu, TAK dla wyboru (3 odpowiedzi)

NIE dla faszyzmu, TAK dla wyboru! Pokojowa demonstracja wsparcia dla lekarzy i pacjentek w...

Festiwal I Love Italia: Al Bano oraz Ricchi e Poveri (3 odpowiedzi)

Al Bano i Ricchi e Poveri po raz pierwszy razem na jednej scenie w Polsce! Już 18 lipca w Operze...