Sushi Rola

Sushi Jedzenie na wynos

Gdańsk, Przytulna 7/5

Waldi - ocena (1) Mega przyjemne miejsce. Załoga uśmiechnięta. A sushi przepyszne. Jakość do... Waldi Daga - ocena (1) Najlepsze sushi w Trójmieście!!! Świeże jedzenie, bardzo ładne podane, po... Daga Mario - ocena (1) Super.najlepsze sushi w Trójmieście Mario
LL - opinia (1) Najlepsze sushi w Trójmieście! LL Siejon - opinia (1) Cieszę się, że mamy Sushi Rola na osiedlu:) Siejon Ewa - opinia (1) Najlepsze sushi w Gdańsku - zawsze świeże, z dbałością o szczegóły i jakość... Ewa Kasia - opinia (1) Pyszne jedzonko, zawsze świeże i estetycznie podane! Kasia Agata - opinia (1) Super ludzie, który robią sushi z pasją. Dbałość o składniki , doskonałe... Agata Karolina - opinia (1) Po prostu idealnie :) Polecam każdemu Karolina Zuzanna - opinia (1) Absolutnie najlepsze sushi w Gdańsku. Zuzanna Agata i Aleks - opinia (1) Najlepsze w Trójmieście sushi to na Os.Wiszące Ogrody!!! Poprostu kocham!... Agata i Aleks Adam - opinia (1) Od ponad roku nie eksploruję Gdańska w poszukiwaniu pysznego jedzenia Rola... Adam dr Luka - opinia (1) Świetna obsługa, pyszne jedzenie, dobre ceny. Jestem stałym klientem i... dr Luka Donata - opinia (1) Przepyszne sushi (ja jadłam w wersji wege). Mnóstwo składników, świeże i... Donata Beata - opinia (1) Najlepsze sushi w Trójmieście. Przesympatyczna obsluga Beata daniel - opinia (1) Przepyszne pięknie podane swieżutkie pachnące warzywami rolki, polecam... daniel Michał - opinia (1) re we la cja !!! Najlepsze sushi w Gdańsku, wszystko smaczne i świeze. Długo... Michał Lukasz - opinia (1) Jadłem sushi wròżnych miejscach w Gdańsku no i to jak dla mnie jest najlepsze Lukasz Daisy - opinia (1) Bez pudła za każdym razem, smacznie !!! Daisy Adrian - opinia (1) Najlepsze sushi w Gdańsku, jeszcze tylko jeden lokal w całym 3mieście serwuje... Adrian