Suuuuper!!!!
Kobieto obudź się... salon płytek to nie jest sklep spożywczy, gdzie masz wszystko od ręki. Wiadomo, że każdemu się spieszy kiedy robi remont ale remont zawsze planuje się wcześniej, więc plytki też możesz zamówić wcześniej. Poza tym jeśli płytki zamawiane są od producenta, to wiadomo, że od niego też zależy kiedy towar będzie dostarczony do salonu, więc kiedy dostawy się opóźniają, nie jest to wina ani Wemy, ani sprzedawców (wiem to bo kiedyś też pracowałam w podobnej branży). Co do obsługi to uważam, że w salonie w Rumi (bo tam miałam przyjemność robić zakupy) jest bardzo miła i uprzejma od początku do końca. Ja nie miałam z tą firmą żadnych problemów - kupiłam włoskie hiszpańskie płytki, na które wprawdzie poczekałam, ale warto było. Wiem, że mam dobre płytki, pierwszego gatunku i jestem na prawdę zadowolona.
Pani Agnieszko przy następnym remoncie proszę lepiej sobie go dobrze zaplanować i nie będzie musiała Pani później obarczać winą innych za swoje niepowodzenia...
Pani Agnieszko przy następnym remoncie proszę lepiej sobie go dobrze zaplanować i nie będzie musiała Pani później obarczać winą innych za swoje niepowodzenia...