Świat według Osieckiej

Temat dostępny też na forum: Świat według Osieckiej
Opinie do spektaklu: Świat według Osieckiej.
Teatr Junior - Świat według Osieckiej Opieka artystyczna – Małgorzata RyśPrzygotowanie wokalne – Anna DomżalskaTwórczość pisarska i poetycka, jak i teksty piosenek Agnieszki Osieckiej to nieprzebrana kopalnia możliwości własnych poszukiwań znaczenia i interpretacji Jej słów. Grupa wokalna JUNIORA przygotowała koncert znanych i mniej znanych utworów, kierując się zasadą cyklicznych ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

wzruszyłam się

Gratuluję spektaklu ! Kochani - byliście wspaniali :)
Szczególne brawa należą się dziewczynie wykonującej "Oczy tej małej"..widać było, że dziewczyna wie o czym śpiewa..widziałam jej wzruszenie na koniec..
Sama sie wzruszyłam widząc caly chór śpiewający .. i tak bardzo zaangażowany :)
Spektakl wspaniały !
Pozdrawiam wszystkich z juniora !!!

super!!!

Przedstawienie rewelacyjne!!! Młodzi i utalentowani artyści dali z siebie naprawde wiele, a szczególnie dziewczyna śpiewajaca " Oczy tej małej" jest rewelacyjna, wzruszył mnie jej śpiew.
Gorąco polecam...!!

musicie to zobaczyć

Bardzo mi się podobało przedstawienie, wszyscy śpiewali wspaniale, tyle serca w to włożyli, to się czuło w powietrzu....

rewelacja

Jesteście super, wszyscy śpiewaliście tak pieknie, pozdrawiam Was serdecznie.
Weroniczko byłaś wspaniała!!!! Jestem taka z Ciebie dumna.

dobrze.

wrażenie ogólne było bardzo pozytywne. poza dowicpnymi momentami, jak ta urocza dziewczyna z pieszczochą na ręce śpiewająca 'chwalmy Pana' ;], całość była ładna, składna i niezmiernie przyjemna, zgodnie z zamierzeniem umiejętnie przeplatając nastroje pogodne z melancholijnymi. Nad poszczególnymi wykonaniami nie będę sie rozwodzić, dodam tylko że najciekawsze wrażenie zrobiła na mnie, 'dąb i sosna'.

ps: Mam nadzieję, że w kolejnych spektaklach również panie w blond lokach i rozjaśnionych włosach dostaną swoje solóweczki ;)

spektakl

wszystko ok i bardzo dobrze tylko młodzież spiewala o czym o czym zupelnie nie ma pojecia.... i starala sie spiewac wyraznie itd... ale nie wszystko wyszlo..... no ale ogólnie to wszyscy się postarali i gucio... pozdrowienia dla juniora....

Męski talent

Brawo dla pana Łukasza Tartas!

Robi wrażenie

bardzo przyjemne przedstawienie, świetne piosenki grupowe ("grajmy panu", "diabeł i raj", "bossa nova") i kilka solówek które na długo zapadają w pamięć: dzieczynka w różowej sukience w pierwszej piosence, "wariatka tańczy", "Dąb i sosna" (niesamowite!) i kuba b. (jak zwykle ;)) . gratulacje dla pani Ani i wszystkich młodych wokalistów!!

Warto pójść!!!

Bardzo dobry koncert. Najwieksze wrazenie zrobil na mnie chlopak spiewajacy "Ukradla cyganka kure"(swietnie wykonane!!)Oraz dziewczyna w zielonym plaszczu wykonujaca bluesa. Ciekawe byly rowniez piosenki grupowe:)Widac solidne przygotowanie.

Warto pójść!!!

Bardzo dobry koncert. Najwieksze wrazenie zrobil na mnie chlopak spiewajacy "Ukradla cyganka kure"(swietnie wykonane!!)Oraz dziewczyna w zielonym plaszczu wykonujaca bluesa. Ciekawe byly rowniez piosenki grupowe:)Widac solidne przygotowanie.

Inne tematy z forum

Punkt zero (5 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Punkt zero . PUNKT ZERO na Scenie Malarnia W Teatrze Wybrzeże trwają...

Bajka o księciu Pipo, koniu Pipo i księżniczce Popi (9 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Bajka o księciu Pipo, koniu Pipo i księżniczce Popi . "Bajka o księciu...

Awantura w Chioggi (15 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Awantura w Chioggi . "AWANTURA W CHIOGGI" Carlo Goldoniego w reżyserii...