Poszedłem do Oliwki ponieważ tak mi doradzało najblizsze otoczenie i nie żałuje wyboru! Lepszej szkoły jazdy nie może być (może są podobne). Teoria prowadzona w bardzo fajny sposób przez profesjonalnego człowieka w miłej atmosferze. Po raz pierwszy miałem zajęcia z pierwszej pomocy na których się nie nudziłem (było śmiesznie ale przez to pamiętam wiele rzeczy ważnych przy udzielaniu pomocy). Jazdy miałem z Mariuszem K. studentem medycyny. Przed pierwzą jazdy się stresowałem, ale atmosfera od początku była poprostu genialna! Wiedza motoryzacyjna bardzo duża- odpowiadał na każde pytanie, a jeśli nie znał odpowiedzi to na następnych jazdach już potrafił odpowiedzieć (profesjonalizm). Nie uczył mnie tylko i wyłącznie jak jechać na egzaminie, ale również pojechał ze mną na obwodnice, za miasto i do Gdyni, aby pokazać najtrudniejsze miejsca, pokazywał mi jak wychodzić z lekkich poślizgow i jeździć po śliskiej nawierzhcni. Z tych doświadczeń najbardziej się ciesze bo teraz nie boje się jeździć w trydnych warunkach i wiem jak jeździć nie tylko po Oruni. Na sam koniec mojego kursu udało nam się zakopać i przez to troszke przygrzać silnik więc było wszystko :) polecam Oliwke i Mariusza!