Od niedawna jestem pod opieką Położnej Moniki Styczyńskiej pracującej w ośrodku. Jestem zachwycona i na prawdę czuję się zaopiekowana. Pani Monika sama złapała mnie w innym ośrodku należącym do NCM I poleciła regularne badania szczególnie, że to ostatni msc. Ciąży. Gdy nie pojawiła się na KTG Pani Monika dzwoniła sprawdzając czy wszystko jest w porządku. Mam swojego Anioła i mogę być spokojna. Martwi mnie natomiast to że gdy przychodzę w godz. Dyżuru Pani Moniki ona pełni dyżur na recepcji. Myślałam że to jednorazowe ale powtarza się regularnie i dotyczy nie tylko mojej położnej. W efekcie robią się kolejki kadra biega między recepcją a gabinetami. Jest to mocno niepokojące. Apeluje do kadry Zarządzającej. Zatrudnijcie osoby dedykowane do pełnienia roli recepcji. Sama na codzień rektutuje i szkole nową kadrę. Napatrzyłam się też na złe praktyki typu zapychance nieobsadzonych posad pozostałym personelem. Za kilka msc. Stracicie świetną kadrę i zaufanie pacjentów. Już widać bałagan spowodowany brakiem stałego składu recepcji. Nie pozwólcie na to póki jest tak dobrze o pod Waszym dachem pracują tak oddane osoby. Liczę na Was