Świetny zakład kosmetyczny po sąsiedzku
Zapisałam sie do Pani Olgi, zachecona opiniami z forum. Nie lubie łazic po kosmetyczkach, fryzjerach itp więc zdecydowanie się na pojscie to nie takie hop-siup dla mnie. Przekonałam sie i jestem zadowolona z wyboru. Mam po pierwsze niedaleko, po drugie i przede wszystkim, Pani Olga potrafi swietnie doradzić, nie wciska kitów i shitów kosmetycznych, po sposobie pracy i efektach mogę powiedziec, ze mimo mlodziutkiego wygladu jest super profesjonalistka. Atmosfera jest przyjemna , terminy w porządku i co dla mnie wazne, jesli są jakies przesuniecia czasowe potrafi zadzwonić i o tym poinformować.
Najlepszą rekomendacją chyba jest to, ze od czasu kiedy tam trafiłam , jakies 4 lata temu, jestem u niej regularnie i dużo moich kolezanek, sasiadek, jak i dziewczyn z rodziny, również korzysta z jej usług. Serdecznie polecam, a samą Pania Olgę ciepło pozdrawiam :)
Najlepszą rekomendacją chyba jest to, ze od czasu kiedy tam trafiłam , jakies 4 lata temu, jestem u niej regularnie i dużo moich kolezanek, sasiadek, jak i dziewczyn z rodziny, również korzysta z jej usług. Serdecznie polecam, a samą Pania Olgę ciepło pozdrawiam :)